SPORTURI  »  AUTO  »  FERRARI

CORONAVIRUS. Shut down la Ferrari » Italienii au închis două fabrici după pandemia de COVID-19

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 martie 2020 14:43

Pandemia de coronavirus care a afectat lumea, în special China și Italia, are implicații și în producția de mașini a celor de la Ferrari. 

Compania Ferrari a anunțat că va închide temporar fabricile de la Maranello și Modena. „Decizia este pentru binele angajaților. Am luat această hotărâre din respect pentru ei și pentru liniștea lor și a familiilor lor”, a anunțat Lous Camilleri, președintele executiv de la Ferrari. 

#vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Astfel, cele două fabrici ale italienilor vor sta închise până pe 27 martie, dar unii angajați, care au această posibilitate, vor lucra de acasă. Decizia vine după ce a fost oprită aprovizionarea cu piese, ca urmare a interdicțiilor impuse transportatorilor de către Guvernul din Italia, țară aflată în carantină. În plus, Ferrari ia pauză și de la Formula 1, după ce mai multe curse au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus.

21.157 de cazuride coronavirus au fost depistate în Italia. Au murit 1.441 de oameni

Citește și: 

Scandal imens în Italia » Cluburile vor să reia antrenamentele, dar jucătorii și doctorii protestează dur: „Fie sunteți iresponsabili, fie trăiți pe Marte!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează