SPORTURI  »  AUTO  »  MAȘINI ELECTRICE

FOTO Tesla va avea un nou rival pe piața din Europa: cum arată SUV-ul celor de la Bollinger

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 decembrie 2019 22:56

Bollinger, un producător american de mașini electrice aflat în plină expansiune, își face intrarea pe piața din Europa.  

Ambele modele actuale Bollinger și-au făcut apariția în această lună la Salonul Auto de la Los Angeles. Aceasta s-a întâmplat la circa doi ani după ce am văzut pentru prima dată prototipurile de SUV, respectiv de pickup pe care Bollinger le-a dezvoltat. 

+5 FOTO

Bollinger B1 (SUV), considerat un rival puternic pentru ultima inovație a celor de la Tesla, și B2 (pickup) folosesc o platformă comună, al cărei ansamblu propulsor este constituit din două motoare electrice cu 620 de cai-putere și un cuplu de 920 de Newtoni-metru. Acestea sunt alimentate de o baterie cu capacitate de stocare de 120 kWh; producătorul nu a oferit încă detalii despre autonomie sau timpi de încărcare.

Varianta electrică Tesla

FOTO Tesla va avea un nou rival pe piața din Europa: cum arată SUV-ul celor de la Bollinger

Citește știrea integrală pe Auto-bild.ro!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează