SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

VIDEO Caz bizar în Bihor: de ce s-a revoltat comunitatea pentru un șofer de TIR arestat pentru omor!

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 18:56

Un șofer de TIR în vârstă de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, deoarece este suspectat că ar fi trecut, marți seara, cu mașina peste doi bărbați.

Ceea ce autoritatile refuza sa vada, vedem noi,oamenii de rand !! Cazul care a șocat toata comunitatea șoferilor profesionisti, cel al prietenului nostru Catalin, ne pune in ipostaza de a ne gandi daca nu cumva maine putem fi noi urmatorii, cei care am fi anuntati printr-un telefon dat de catre politie că am fi omorat pe cineva. Acest tanar nu merita sa fie tratat in halul acesta de autoritatile romanesti !! Speram ca organele de ancheta sa analizeze f.bine acest caz si Cătalin Pașcalau,prietenul si colegul nostru, să fie eliberat si sa se intoarca acolo unde ii este locul, alaturi de noi,pe șosele !! Urmariti cu atentie acest scurt video !! Pe fundal se vede clar cand Catalin face manevra si o silueta aflata langa camion este in picioare si se mișca !! Oameni buni, cu toti am vizionat zilele astea de sute de ori inregistrarile, pozele si toate materialele pe care am reusit sa le obtinem pt a ne convinge ca omul este nevinovat. Si totusi, cineva greseste grav in acest caz iar victima a incompetentei ramane colegul nostru . Am citit astazi cu stupoare cum un binecunoscut coleg, cu o pagina de profil, mare creator de meme uri in care ironizeaza soferii profesionisti, ne aducea la cunostinta ca are el niste dovezi care il incrimineaza pe om. Eu nu pot numi colegi specimenele astea, indiferent cat de urmariti ar fi pt benzile desenate pe care le creeaza. Nu ii doresc, dar oricand poate fi in locul copilului asta si va avea nevoie de sustinere. Cătă, multa putere !! Mii de oameni te sustin in tragedia asta in care ai cazut involuntar, doar pt faptul ca te aflai la locul nepotrivit, in momentul nepotrivit. Drumuri bune, fratilor !! #OMULȘOSELELOR #AlaturideCatalin

Publicată de Ilie Matei-"Omul soselelor" pe Duminică, 10 noiembrie 2019

Incidentul s-ar fi petrecut în comuna Telechiu, județul Bihor și a stârnit revoltă în rândul comunității de șoferi de camioni.

Cătălin Florin Pașcalău, șoferul acuzat, a fost somat prin telefon să oprească și să aștepte o patrulă de poliție, la trei ore după incident. Poliția a folosit ca dovadă o filmare în care este văzut autocamionul acestuia efectuând o manevră de intrare pe un drum principal.

În clip se poate observa cum șoferul abordează larg intrarea, ajungând pe acostamentul opus sensului său de mers, după care dă câțiva metri în spate, înainte de a-și continua drumul.

Citește totul pe auto-bild.ro!

VEZI ȘI:

FOTO-SPION Auto Bild România, imagini în exclusivitate cu ceea ce pare a fi noul Suv-Coupe Dacia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
energydrik
energydrik  •  13 Noiembrie 2019, 07:45

Eu nu cred ca este suspectat de politie ca ar fi trecut peste cei doi oameni, din ce am inteles, acestia au fost gasiti spintecati de ceva precum un topor. Cel mai probabil, politia banuie ca a avut loc o altercatie intre localnici si soferul de tir.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close