SPORTURI  »  AUTO  »  AUTO-BILD.RO

VIDEO Stupoare într-o benzinărie de pe DN 1: pompa scotea aburi în loc de motorină!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 august 2019 10:39

Site-ul auto-bild.ro prezintă cazul controversat al unui șofer care a oprit să alimenteze pe DN1, la o benzinărie din Ciolpani. 

Alertat de zgomotul ciudat, șoferul a sesizat rapid că în loc de motorină pompa scotea... aburi! Mai mult, în tot acest timp contorul electronic înregistra o alimentare constantă cu combustibil, ca și cum totul ar fi fost în regulă!

Bărbatul a scos telefonul și a filmat propria risipă de bani, iar clipul s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Oameni care s-au mai lovit de astfel de probleme au intervenit în dezbatere și au oferit primele explicații. 

Vezi aici filmulețul respectiv și citește reacțiile de după!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
2213800738746158
Valentin-Nicolae Craciun  •  24 August 2019, 11:22

Avea telefon cu certificare anti-explozie, ca doar nu era atat de *** incat sa foloseasca unul obijnuit si sa puna in pericol toata statia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează