Comentarii (33)
Petre Dumitrescu  •  07 Ianuarie 2020, 14:05

Il sustin pe vatman, nu mi se pare normal sa fie sanctionat. Ce optiuni avea in situatia asta? Ni s-a luat tuturor de cocalarii cu BMW (nu e hate la adresa oamenilor decenti cu BMW) care se cred regii soselelor. Aceasta "specie" de soferi emana aroganta prin toti porii, indiferent daca esti sofer sau pieton la trecere, te lovesti de nesimtirea lor. Din nefericire dupa o luna in care e pieton, cocalarul va reveni la volan.

robotzel  •  07 Ianuarie 2020, 00:20

Si apropo unde este franarea brusca? De la 5 km/h la 0? Asta este brusc in mintea politiei rutiere?

robotzel  •  07 Ianuarie 2020, 00:18
Postat de Geani Muraru pe 06 Ianuarie 2020, 23:17

Era misto ca vatmanul sa fi fost unul de vreo 2 metri si sa fi deschis usile la tramvai Toparlanului si sa le inchida apoi ca la Tom si Jerry. Sa fi vazut cum tipa ca o ***

Tu esti toparlan. Politia este ***. Acum 2 ani seful politiei rutiere a spus ca tunci cand sunt una sau doua benzi pe sens este permis mersul pe linia de tranvai atata timp cat nu blochezi tranvaiul in intersectie lucru scris si in codul rutier unde nu se specifica numarul de benzi. Este evident ca toparlanul de vatman nu era blocat in intersectie pt ca si el trebuia sa stea la semafor ca si restul muritorilor de rand. Deci? A fost o ticalisie made stb.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Geani Muraru  •  06 Ianuarie 2020, 23:17

Era misto ca vatmanul sa fi fost unul de vreo 2 metri si sa fi deschis usile la tramvai Toparlanului si sa le inchida apoi ca la Tom si Jerry. Sa fi vazut cum tipa ca o ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Daniel Popa  •  06 Ianuarie 2020, 22:38
Postat de kamouniyak pe 06 Ianuarie 2020, 11:49

Nu stiu cum e la Bucuresti, dar la mine in Constanta trebuia sa te incadrezi pe linia de tramvai ca sa faci stanga intr-o intersectie (cand erau tramvaie). Nu ca dacea cineva special sa blocheze tramvaiul, dar daca erau doar 2 benzi+ cea cu tramvaiul pentru stanga si tramvaiul astepta acelasi semafor ca si automobilele....toate lymea facea asa. Nici ce a facut vatmanul nu e ok. Oamenii au in masina familue, copii. Se sperie, mai avea putin si dadea si peste om. Asa a facut si ala cu Lucescu. In unele momente poate chiar nu ai cum sa eliberezi banda. Nu inseamna ca trebuie sa te impinga cineva si sa iti strice masina (indiferent de masina, putea sa fie si Trabant). Toti trebuie sa aiba macar putina rabdare

Dvs inca mai locuiti in Romania? un raspuns demn de un cetatean civilizat si european. Nu trebuia sa loveasca masina.....sunt autoritati ale statului abilitate si platite sa rezolve astfel de situatii....Rabdare- Respect

elgabri  •  06 Ianuarie 2020, 21:41

Vatamanul merita sa l vatame rau de tot !!

Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  06 Ianuarie 2020, 21:15

Jos labele de pe onorabilui watman. La dracu cu automobilistii iresponsabili. Sunt si eu sofer amator, merg la serviciu cu masina, dar nu blochez traficul cu nesimtire si aroganta. (Nici nu am BMW:)).

Floarea Valentin  •  06 Ianuarie 2020, 21:01
Postat de bigbolo pe 06 Ianuarie 2020, 15:57

Ala cu bmw e fecesebist, deci normal ca e *** ca tine.

Bigbolo nu ai dreptate . Vatmanul merita toata stima . A impins cu finete masina *** , l-a clacsonat . Dar am vazut clipul mai lung in care se vede ca *** astepta de citeva minute bune sa vina tramvaiul . A vrut cu intentie scandal .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Floarea Valentin  •  06 Ianuarie 2020, 20:55

Vatmanul trebuie sustinut . NU trebuie sa fie pedepsit deloc . Poate asa de ochii lumii sa i se dea o mustrare si atit . Il admir la felul cum a procedat .

Floarea Valentin  •  06 Ianuarie 2020, 20:53

Cine a vazut clipul acestui caz TREBUIE sa recunoasca ca tramvaiul NU a izbit masina . Doar a impins-o ff usor . Dar *** s-a dat jmecher caci era in masina cu o fufă . Doi golani pe post de "vedete" urit mirositoare . S-a vazut clar ca soferul astepta tramvaiul ca sa faca scamatorii .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Comentează