SPORTURI  »  AUTO  »  RALIU

VIDEO/UPDATE Accident la Super Rally Craiova! Clipe de panică, după ce un pilot a derapat: victimele au suferit răni ușoare » Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 15:16

Accident care putea avea urmări grave, astăzi, la Craiova, în timpul etapei a treia a Campionatului Național de Super Rally, pe un traseu amenajat în centrul orașului!
 

UPDATE ora 15:45:  5 dintre cele 6 victime au fost duse la spital cu răni superficiale, iar patru dintre acestea au fost deja externate, sunt informațiile neoficiale obținute de GSP.ro. Pentru una dintre persoane se mai fac investigații suplimentare.

UPDATE ora 15:40: 
Din informațiile GSP, pilotul care a provocat accidentul este Constantin Câmpeanu, cu numărul de concurs 34, la volanul unui Renault Megane. Acesta le-a declarat polițiștilor că a rămas fără control după ce a lovit o bordură, iar roțile autoturismului s-au blocat. 

„Mașina nu a derapat efectiv în mulțime. A lovit doar gardul de protecție. Oamenii s-au retras din instinct, s-au împiedicat și au căzut unii peste alții. Așa s-au lovit”, a declarat un martor ocular pentru GSP.ro. 

Cursa a fost întreruptă timp de o oră, deoarece singura Ambulanță plecase cu victimele la spital. În acest timp, polițiștii au venit la fața locului pentru cercetări, cum se întâmplă în cazul unui accident cu victime. 

Știre inițială: 

-------

Unul dintre participanți a pierdut controlul mașinii, a derapat și a acroșat 6 persoane, dintre care doi copii, informează presa locală din Bănie. Victimele au fost duse de urgență la spital în stare conștientă, cu politraumatisme.

„A derapat o maşină care participa la raliu, şoferul spunând că a rămas fără frână. Au fost rănite şase persoane aflate pe margine“, a spus Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj, conform Gazeta de Sud. 

„Victimele au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean în jurul orei 12:10, policontuzionate. Au fost admise în aria de traumatologie a spitalului, iar două dintre ele au fost eliberate la domiciliu. Celelalte victime sunt în curs de investigare“, a precizat Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, potrivit sursei citate.

Din primele informații, se pare că organizatorii au folosit ca măsuri de protecție pe marginea traseului gărdulețe și baloți de paie. 

Video cu momentul accidentului de la Super Rally Craiova. Imagini cu puternic impact emoțional: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
kordell
kordell  •  14 Septembrie 2019, 17:15

Raliurile ,paduchii si foamea din stomac .

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  14 Septembrie 2019, 16:16

Titlurile unor ziare par a fi inspirate din emisiunile de la otv -ul lui Dan Diaconescu.: Grav, senzational, fenomenal, s-a terminat etc. In realitate, cateva persoane au contuzii minore. Din titlu se intelege cu totul altceva. Poate lucreaza sub acoperire pana trece interdictia. Ce emisiuni ar fi facut Dan Diaconescu cu Dinca..... si totusi, cine pune titlurile la gsp? nu cumva.....

belane
belane  •  14 Septembrie 2019, 15:43

Sa fac ceva pe raliurile cu traseu urban, sa fac ceva pe bolizii cu multi cai putere, masinile sunt un instrument pentru confortul omului modern, nu motiv de sarbatoare !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează