GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORT

Campion anul trecut la baschet 3x3, victorios acum și pe consolă la eSport Arena Streetball

Articol de GSP - Publicat marti, 29 septembrie 2020 13:02 / Actualizat marti, 29 septembrie 2020 13:04

Marius Leonte din București a câștigat cel de-al doilea turneu al campionatului de baschet 3x3 online eSport Arena Streetball, la categoria Playstation. Tânărul de 19 ani câștiga fix în urmă cu un an, ultimul turneu real organizat de către Sport Arena Streetball în București.

Marius avea două prezențe în optimile de finală la turneele precedente online, însă de această dată și-a dominat adversarii până în finală. În ultimul act a avut parte de un adversar redutabil, Ionuț Pantazi aflat la cea de-a doua finală consecutivă pe consolă.

Disputa a fost spectaculoasă și s-a decis pe final, scor 21-18, după ce Marius l-a controlat excelent pe Klay Thompson, starul echipei Golden State Warriors, marcând două coșuri consecutive de la distanță.

La categoria Xbox, campionul a fost Ionuț Sescu, de 16 ani, din București, aflat la a doua prezență în turneele eSport Arena Streetball. Acesta l-a învins în finală pe Robert Codreanu, scor 21-9.

Marea surpriză a fost eliminarea încă din sferturile de finală a dublului campion la eSport Arena Streetball, Raul Jurchescu din Timișoara. Principalul favorit la câștigarea ceasului campionului a fost oprit de către Alex Ionescu, scor 21-16.

Campionatul de baschet 3x3 online eSport Arena Streetball continuă cu încă două etape, 21-25 octombrie și 25-29 noiembrie, urmând ca la începutul lunii decembrie să aibă loc turneul final al acestei ediții inaugurale.

CITEȘTE ȘI:

FIFA 21. Un jucător de FIFA le cere gamerilor să nu cumpere puncte în Ultimate Team

Starurile lui Ajax nu au fost impresionate de ratingurile din FIFA 21

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează