GSP.RO  »  ESPORTS  »  PES 2020

Când bug-urile îți iau mințile: un gamer a fost reținut de poliție după ce a amenințat că aruncă în aer Konami

Articol de - Publicat luni, 06 iulie 2020 15:22 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 20:11

Jucătorul era supărat pentru erorile din PES 2020. 

Nu doar FIFA are probleme cu erorile, jocul rival de la Konami l-a scos din minți pe un student din Tokyo. Acesta era mânios pentru că o eroare din varianta de mobil a jocului celor de la Konami îl împiedica să câștige. Atât de mult s-a frustrat încât a început să trimită mesaje amenințătoare creatorilor jocului. „O să arunc în aer locul ăsta” sau „O să omor pe toată lumea, o să pun o bombă” au fost declarațiile șocante ale tânărului. 

Poliția s-a implicat și l-a reținut pe gamerul furios, iar acesta a recunoscut că el a fost autorul amenințărilor, din cauza bug-urilor din joc. 

Cei de la EA speră ca gamerii FIFA să nu urmeze exemplul japonezului, mai ales că erorile sunt la ordinea zilei în jocul americanilor. 

Citește mai multe știri de eSports pe categoria dedicată, AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează