GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Derbyul FCSB - Dinamo în next-gen » Liga 1 se întoarce și în FIFA 21!

Derbyul FCSB - Dinamo în next-gen » Liga 1 se întoarce și în FIFA 21!
Derbyul FCSB - Dinamo în next-gen » Liga 1 se întoarce și în FIFA 21!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 17:02 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 17:35

Gamerii din România vor putea să joace derbyul FCSB-Dinamo și în next-gen. 

Peste 30 de ligi și 700 de cluburi vor fi prezente la startul FIFA 21, în doar 2 săptâmâni. Gamerii vor avea foarte multe opțiuni, de la cele mai importante echipe din Europa până la ligi ca cea din Mexic sau Polonia. 

Aici se găsește lista integrală a campionatelor și formațiilor din FIFA 21

Deși campionate importante ca Grecia sau Ucraina nu sunt prezente, chiar dacă regăsim echipe ca PAOK sau Dinamo Kiev, Liga 1 rămâne prezentă, iar asta reprezintă o veste bună pentru gameri și pentru fotbalul românesc, în general. FIFA rămâne o platformă importantă pentru ca fani ai fotbalului din toată lumea să ia cunoștință cu formațiile și vedetele din Liga 1. 

Click AICI pentru mai multe știri de eSports!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează