GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

EA Sports și-a pus și americanii în cap! Ratingul unui jucător i-a revoltat pe fani: „Nu mai jucați mizeria asta”

EA Sports și-a pus și americanii în cap
EA Sports și-a pus și americanii în cap

Articol de GSP - Publicat luni, 14 septembrie 2020 18:29 / Actualizat luni, 14 septembrie 2020 18:56

Ratingul lui Pulisic i-a revoltat pe fanii fotbalului de peste ocean.

Nu trece o zi fără noi reacții nervoase la modul cu EA a decis să puncteze fotbaliștii în FIFA 21. Dacă cei de la EA sperau să creeze controverse, atunci și-au atins obiectivul, dar supărarea este prea mare. 

Fanii cer un boicot la FIFA 21

Acum și fanii americani au reacționat, prin mesaje aproape violente, când au văzut că noul idol de peste ocean, Christian Pulisic, a primit un rating de doar 81 și nu are un card rar, deși a avut un sezon foarte bun la Chelsea și este depășit, printre alții de jucători precum Marco Alonso, colegul de la londonezi, mai mult rezervă. 

„FIFA a murit”, „O prostie fără seamăn”, sau „PES va câștiga acum, nu mai jucați mizeria asta” au fost mesajele care au împânzit internetul. Este greu de crezut însă că FIFA 21 nu va avea succes, mai ales că va veni și varianta pentru next-gen, iar îmbunătățirile anunțate în ultimele săptămâni sunt pe gustul fanilor. 

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
z3tis
z3tis  •  15 Septembrie 2020, 12:47

Pai, daca nu este la Man U... Pe mine ma dispera efectiv ratingul overall, dar si modul in care se prezinta Man U in joc. Parca programatorii sunt mari fani! Asadar...pont! Cu Man U veti reusi sa bateti pe oricine in joc, chiar daca in realitate...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează