GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Fanii se tem de o capcană în FIFA 21! Gamerii cred că există un motiv ascuns pentru gestul făcut de EA

Fanii se tem de o capcană în FIFA 21
Fanii se tem de o capcană în FIFA 21

Articol de GSP - Publicat joi, 24 septembrie 2020 14:14 / Actualizat joi, 24 septembrie 2020 16:13

Gamerii cred că există un motiv ascuns pentru care EA n-a lansat o versiune demo.

„Ne concentrăm să asigurăm cea mai bună experiență pentru jucători” este mesajul transmis de cei de la EA Sports. În plus, pandemia de coronavirus i-ar fi împiedicat pe aceștia să se ocupe și de versiunea demo. 

Gamerii se tem că „FIFA 21 va fi egal FIFA 20”

Jucătorii bănuiesc însă alt motiv și s-au plâns pe rețelele de socializare. Practic, se tem că jocul nu prezintă multe modificări față de FIFA 20. „O să ne trezim cu același joc, practic și vor să ascundă asta.” sau „FIFA 21 va fi egal FIFA 20” sunt mesajele cele mai întâlnite, iar gamerii se tem că vor da banii doar pe o versiune puțin cosmetizată și atât. 

Jucătorii speră totuși ca cei de la EA să nu le facă o surpriză negativă la lansarea jocului și noua ediție chiar să fie un salt înainte, mai ales că vine și pe generația viitoare de console. 

Mai multe știri de eSports pe secțiunea dedicată, AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează