GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 20

FIFA 20 // 4 echipe pentru cei care vor un challenge la FIFA 20!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 16:20

Nu toată lumea se bucură să dea gol după gol cu Messi, Ronaldo sau Mbappe. Pentru cei care vor o provocare există și alte echipe bune. 

Pentru jucătorii casual, Real Madrid, Barcelona, Juventus sau Manchester City sunt câteva dintre alegerile clare la FIFA. Aceste echipe de 5 stele au viteză maximă și super jucători cu care poți marca ușor goluri și crea faze.  

Dar mai sunt și gameri care vor un challenge mai ridicat și care vor să bată „granzii”. Pentru aceștia venim cu câteva sugestii de echipe de 3 sau 4 stele, fornmații valoroase, dar nu de top. Dacă ești un jucător bun, atunci sigur vei realiza câteva surprize cu aceste echipe.  

Pentru cei cărora le place să joace cu o echipă națională, atunci Țara Galilor poate fi o alegere interesantă. La doar 3,5 stele totuși selecționata „grifonilor” poate să facă față unor adversari mai bine cotați, datorită atacului și a mijlocașilor de creație. Gareth Bale este „perla” coroanei și starul Realului poate face ravagii atât pe dreapta, dar și folosit central. Mai ales Dacă îl are pe Aaron Ramsey la creație, jucător capabil de pase bune dar și de șuturi decisive. Noua vedetă de la United, Daniel James este și el o opțiune bună, datorită vitezei explozive, inclusiv din joc. 
 

Ca să rămânem în Marea Britanie, dacă vrei să îți măsori forțele cu giganții din Premier League, dar să și ai șanse, atunci dă-le o șansă celor de la Wolverhampton. La 4 stele cu greu găsești echipă mai echilibrată. Dacă fundașii sunt solizi, dar nimic spectaculos, de la mijloc în sus ai numai jucători cotați peste 80 OVR. Neves și veteranul Moutinho pot domina mijlocul, iar ca atacanți Jota și Jimenez îți pot da multe opțiuni. Să nu îl uităm pe fostul „puști minune” al Milanului, Cutrone, care poate fi o soluție bună, mai ales că poate crește. 

În Spania, Real Sociedad poate fi echipa cu care poți da coșmaruri celor de la Real sau Barca. Nu ai pe Messi sau Hazard, dar îl ai pe „cunoștința” noastră de la națională, Odegaard. La 20 de ani, norvegianul începe să își atingă potențialul și în realitate și la FIFA. 84 dribling și 83 la pase, ajută să fie un mijlocaș de creație foarte bun. Oyarzabal este un jucător de bandă devastator și, dacă tot vorbim de „coșmar” pentru România lui Contra, suedezul Isak e și el în lot.

Dacă vrei să îi faci plăcerea „Regelui” Hagi poți să cucerești Europa cu Galatasaray. Ai o echipă cu mare experiență și valoroasă. Nagatomo, N’Zonzi, Belhanda, Ryan Babel, Feghouli sunt câteva din opțiunile de care dispui. Și, binențeles, „El Tigre” Falcao se va asigura că golurile vor curge în poarta adversarilor.  

Citește și: 

Manchester City are un nou jucător de mare potențial în lot

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează