FOTBAL  ·  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Viorel Moldovan, aventură în Premier League: „Ce naiba caută sticlele astea de coniac în vestiar?”

Articol de — Vineri, 27 Martie, 13:47

Prezent la GSP Live, Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei, a povestit o întâmplare amuzantă din vestiarul lui Coventry, cu o sticlă de coniac în prim-plan. Se întâmpla chiar înaintea unui meci cu Chelsea, echipă la care atunci juca și Dan Petrescu.

Viorel Moldovan a evoluat pentru o scurtă perioadă la Coventry FC, în sezonul 1997-1998, unde a bifat doar 10 partide și un gol, în Premier League. 

„A fost primul meu joc la Coventry, jucam împotriva lui Chelsea și a lui Dan Petrescu, pe Stamford Bridge. În vestiar, pe o masă, am văzut două sticle de coniac și mă gândeam «Ce naiba caută sticlele astea aici?».

McAllister fiind căpitanul echipei, l-am întrebat ce e cu ele și mi-a spus «Ia și tu o gură, două, să vezi ce te încălzești. Nu vezi ce frig e afară?». Într-adevăr era destul de frig și bătea vântul. Jucătorii treceau, luau câte o dușcă și apoi au jucat”, a povestit Moldovan la GSP Live.

Moldovan a evoluat de-a lungul carierei la echipei precum Dinamo București, Rapid, Poli Timișoara, FC Nantes, Grasshopper sau Fenerbahce. 

175 de goluri și 12 pase de gola reușit atacantul în carieră

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1