GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  APARIȚIE

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au sclipit pe covorul roșu » FOTO Ținute spectaculoase la gala MTV European Music Awards

Articol de GSP - Publicat luni, 04 noiembrie 2019 14:41

Cristiano Ronaldo, 34 de ani, unul dintre cei mai mari fotbaliști ai tuturor timpurilor, e o prezență la fel de încântătoare și în afara terenului. 

Portughezul a demonstrat-o ultima oară la gala MTV European Music Awards 2019, eveniment monden la care a fost prezent alături de Georgina Rodriguez, superba sa soție. Cei doi au purtat două vestimentații spectaculoase, cu care au întors toate privirile la gala la care au fost prezente zeci de celebrități din industria muzicală.  

Ronaldo și Georgina n-aveau cum să nu surprindă momentul și pe rețelele de socializare, ambii postând imagini cu ei doi pe covorul roșu. 

+1 FOTO

Vezi și: 

FOTO Holly Sonders, reporter la Fox Sports, i-a lăsat pe toți cu gura căscată! Cum a apărut pe stradă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează