GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  INTERVIU

EXCLUSIV Goian vorbește deschis despre controversele legate de lotul pentru EURO 2016: "Chipciu nu trebuie să lipsească, Sânmărtean nu cred că e o opţiune pentru primul 11!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2016 01:00

Dorin Goian, 35 de ani, și-a încheiat contractul cu Asteras și se gândește la următoarea destinație. Fotbalistul se simte bine fizic și așteaptă să vadă ce oferte va primi.

"Mi-aș dori să mai joc. Mă simt bine fizic, mai pot duce încă un an sau doi, dar aștept să vedem ce oferte apar. Există deja câteva discuţii, dar vreau să stau într-o mică vacanţă, după care voi lua o decizie.

Sunt foarte puţine șanse să revin în Liga 1. În România, mă simt legat sufletește de o singură echipă. Steaua. Altă variantă nu m-ar interesa", mărturisește Goian într-un interviu exclusiv acordat Gazetei Sporturilor.

Fostul internațional rememorează momente speciale din cariera sa la echipa națională și dezvăluie numele celor doi atacanți care l-au impresionat: "Ibra și Van Persie. Suedezul e o forţă a naturii. Până să-l întâlnesc, n-am crezut niciodată că un jucător cu masivitatea lui poate să aibă și viteză, și forţă, și lovitură de cap, și tehnică, și demarcări. Omul ăsta le are pe toate. Când pleca de pe loc, se rupea sub el brazda de gazon.

N-am mai văzut un atacant în afara lui Van Persie care să facă patru demarcări în aceeași fază! Avea o vitalitate uluitoare. Inventa niște schimbări de direcţie rapide, pe trasee imprevizibile de nu-ţi mai ajungea aerul să respiri!", recunoaște fundașul.

Apărătorul vorbește deschis despre controversele legate de lotul pentru EURO 2016: " Chipciu e un băiat echilibrat, inteligent și capabil să facă oricând diferenţa pe teren. N-ar trebui să lipsească din lotul pentru Euro.

Sânmărtean e un băiat extraordinar, dar mi se pare în scădere de formă. Parcă nici fizic nu mai e acel Sânmărtean din urmă cu un an. Sigur, își spun cuvântul vârsta și campionatul în care evoluează. De aceea, nu cred că e o opţiune pentru primul unsprezece la turneul final". Astăzi, în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, un interviu de două pagini cu Dorin Goian. Puteți răsfoi și online ziarul, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

A vorbit Sânmărtean: "Fanii ar trebui să se întrebe dacă..."

Două cadouri pentru Steaua: Ovidiu Popescu de la Poli Timișoara și Hamed Kone de la Voluntari

INTERVIU Bawab: "Astra e campioană, dar Steaua e cea mai puternică"

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
gicutzu69
gicutzu69  •  20 Mai 2016, 14:36

Sanmartean este bun pentru al doilea 11 nu pentru primul 11!))))))

larisa_i
larisa_i  •  20 Mai 2016, 13:54

Chipciu are mult mai mult potential decat cred marii specialisti in fotbal de p-aici.

ottobraun
ottobraun  •  20 Mai 2016, 10:54

moldoveanu a ramas o *** credincioasa puscariasului *** , ia promis ca il aduce inapoi la *** daca face lobby pentru ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează