INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Amintirile unui fost internațional, din perioada în care a evoluat în China: „Am mâncat supă de rechin, a costat 60 de dolari”

Constantin Schumacher în duel cu Gheorghe Hagi. Sursă foto: 1923.ro
Constantin Schumacher în duel cu Gheorghe Hagi. Sursă foto: 1923.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 18:57 / Actualizat sambata, 27 iunie 2020 12:27

Fostul fotbalist Constantin Schumacher (44 de an) a fost prezent la emisiunea GSP Live, unde a oferit mai multe detalii despre perioada petrecută în China și despre fotbalul de acolo. 

Schumacher a petrecut mai multe sezoane în China, la echipe precum Yunnan Hongta, Chongqing Qiche sau Guangzhou Pharmaceutical.

VIDEO Schumacher rememorează perioadă petrecută în China

„Mi-a fost destul de greu la început, dar mai erau europeni cu mine. Mai aveam și un român cu mine, pe Victor Naicu. Aveam masă separată față de chinez, dar după ceva timp ne-am adaptat mediului și am început să mâncăm mâncare de-a lor. Era foarte bună. Oricum era destul de multe restaurante europene. Am mâncat o supă de rechin care a costat vreo 60 de dolari”. 

Care erai situația fotbalului, în China, în acea perioadă: „Atmosfera era incredibilă. Fotbalul nu era foarte dezvoltat atunci, nici din punct de vedere financiar. Acum dacă ajungi în China și stai un an de zile, trăiești fericit toată viața ta, împreună cu toate neamurile tale pe care le ai. Este foarte greu să ajungi acum acolo, sunt antrenori foarte buni acolo. Cum este și Cosmin Olăroiu. Chiar dacă fotbalul nu este la un nivel ridicat, sunt jucători enormi, cu niște salarii extraordinare. Din acest motiv aduc tot mai mulți jucători din Europa, să ridice nivelul fotbalului”. 

Citește și alte știri de la GSP Live:

Amintiri de la egalul scos de Rapid pe terenul unui Liverpool cu Owen și Gerrard: „Știți ce făceau englezii după meci? Atunci ne-am dat și noi seama”

Dezvăluiri de pe bancă despre Corneliu Papură: „După meci își dorea să plece imediat”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează