GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  GSP LIVE

Procentaj 100% în Premier League pentru tipsterii GSP.ro în Premier League

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 11:32 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 17:45

Tipsterii Gazetei au analizat pentru voi 6 partide din Premier League, trei din weekend și trei de ieri: toate cotele au ieșit câștigătoare!

Am avut parte de goluri în Watford - Leicester și în Brighton - Arsenal, exact cum tipsterii au anticipat sâmbătă, în timp ce la West Ham - Wolves am văzut o primă repriză închisă, PSF X, și am bifat o cotă de 1.72.

Urmărește întreaga emisiune AICI

Watford - Leicester (1-1). Pont GG. Cota: 1.74 

Brighton - Arsenal (2-1). Pont GG. Cota 1.74

West Ham - Wolves 0-2 (0-0 pauză). Pont PSF X. Cota 1.72

Partidele de miercuri au continuat în același stil, cu o victorie categorică a lui Liverpool cu Palace, 4-0, duel unde tipsterii GSP.ro au preconizat goluri, un egal între Newcastle și Villa, unde am mers pe minimum două goluri în meci, dar și o selecție care a ieșit la limită în Manchester United - Sheffield United.

Emisiunea integrală AICI

Liverpool - Palace (4-0). Pont 3+. Cota 1.75

Newcastle - Villa (1-1). Pont 2+. Cota 1.38

Manchester United - Sheffield United (3-0). Pont 0-3 goluri. Cota: 1.30

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează