GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Atletico Madrid - Villarreal: Gazdele, 5 goluri marcate în ultimele 8 meciuri!

Articol de - Publicat duminica, 23 februarie 2020 15:36

Atletico Madrid - Villarreal: Deși a cheltuit o mulțime de bani, peste jumătate de miliard de euro în ultimii 3 ani, Atletico Madrid suferă în atac, doar formațiile aflate la retrogradare fiind mai ineficiente ca trupa lui Simeone. 

Peste 500 milioane de euro a cheltuit în ultimele trei sezoane Atletico Madrid, dar rezultatele nu justifică investițiile. Echipa din Capitală a câștigat în această perioadă doar Europa League (2018) și Supercupa Europei (2018). Nici în sezonul curent lucrurile nu stau nemaipomenit de bine. Atletico e pe 5 în campionat, acolo unde a câștigat doar 10 dintre cele 24 de partide, marcând 25 de goluri. Doar 6 echipe, cele aflate în subsolul clasamentului, stau mai prost ca Atletico. 

Joao Felix, 4 goluri, Lemar, 3 goluri, Diego Costa, 5 goluri și Vitolo, 3 goluri, sunt departe de parametrii doriți. Golgeter e Alvaro Morata, cu 7 goluri în 20 de etape. Jucătorul pe care formația din Madrid îl va achiziționa definitiv în vară (alte 60 milioane de euro), fiind împrumutat de la Chelsea, are în total 10 goluri înscrise în toate competițiile. 

12 din ultimele 14 meciuri directe dintre Atletico Madrid și Villarreal s-au încheiat cu mai puțin de 3 goluri marcate. 

Cota pentru varianta în care se marchează 0-2 goluri e 1.74 la Efbet. La aceeași casă de pariuri, varianta "1X și sub 3.5 goluri" are cota 1.55. O cotă mare, 3.75, poate fi încercată pariind că Atletico va câștiga și se vor marca 1-2 goluri.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close