GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

CFR Cluj, favorită certă la câștigarea playoff-ului! Vezi cât câștigi dacă pariezi pe FCSB sau Craiova!

Articol de - Publicat luni, 24 februarie 2020 10:58

CFR Cluj e prima la bursa pariurilor, însă o eventuală surpriză le-ar aduce pariorilor câștiguri importante. Spre exemplu, 100 de lei pariați pe CFR Cluj ar produce un profit de 35 de lei, însă aceeași sumă mizată pe FCSB sau Craiova ar aduce un profit de 500 de lei! 

Odată cu încheierea sezonului regulat, lupta pentru titlu devine o afacere în 6. În funcție de rezultatul ultimului meci rămas de disputat, Botoșani - Poli Iași (azi, ora 20.00), vom afla și clasamentul final din play-off.  Cert este că, în momentul de față, prima clasată, CFR Cluj, are 26 de puncte și este favorită la câștigarea campionatului, conform agenției Betano.

CFR Cluj, favorită certă la câștigarea playoff-ului! Vezi cât câștigi dacă pariezi pe FCSB sau Craiova!

Cu mențiunile că Mediașul a beneficiat de rotunjirea punctajului în favoarea sa și că FC Botoșani o poate depăși pe Astra în clasament dacă nu pierde disputa de azi cu Poli Iași, clasamentul playoff-ului arată în felul următor:

1. CFR Cluj 26 puncte
2. Craiova 23 puncte
3. FCSB 22 puncte
4. Mediaș 22 puncte
5. Astra 21 puncte
6. Botoșani 21 puncte

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează