GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PONTURI PARIURI

Cota aleasă de tipsterul GSP la Derby County - Man United: „La fel va fi și azi”

Articol de - Publicat joi, 05 martie 2020 16:12

Cupa Angliei: Manchester United merge azi pe terenul lui Derby County, în optimile de finală ale Cupei Angliei. În echipa adversarului se va afla și Wayne Rooney, fost jucător de legendă a lui United, ajuns acum la 34 de ani. 

Rooney a câștigat singurele trofee din carieră cu Manchester United, echipă la care a evoluat timp de 13 ani. A fost de 5 ori campion al Angliei, de 3 ori câștigător al Cupei Ligii Angliei și a mai câștigat 4 Supercupe ale Angliei și câte un trofeu FA Cup, Champions League și Europa League. Are în palmares și un campionat mondial al cluburilor. 

După experiența din SUA, la D.C. United, s-a reîntors în Anglia în această iarnă. A semnat cu Derby, formație aflată acum pe locul 13 în Championship, acolo unde e antrenor-jucător, secund al lui Philip Cocu, fostul internațional olandez. În cele 14 partide jucate până acum, Rooney a marcat de 4 ori. Un gol înscris în partida de azi, cu Manchester United, are cota 4.00 la casa de pariuri Efortuna!

Pont: Derby e genul de echipă la meciurile căreia nu te plictisești. În partidele sale se marchează mult și, destul de probabil, la fel va fi și azi. În fiecare dintre ultimele 7 dispute ale lui Derby au fost goluri în ambele porți. Cota pentru "ambele marchează" e 1.73 la Efortuna.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează