GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  LIGA CAMPIONILOR

Leipzig - Tottenham: Mourinho, la un pas de eliminarea din Liga Campionilor

Articol de - Publicat marti, 10 martie 2020 10:49

Leipzig - Tottenham: Spurs vine după 1-1 la Burnley, acesta fiind al cincelea meci consecutiv fără victorie. Și nici deplasarea la Leipzig nu se anunță deloc promițătoare, judecând după forma din ultima vreme și după evoluțiile modeste din deplasare. 

Accidentările lui Harry Kane și Heung-Min Son, principalele vedete ale echipei și cei mai buni oameni de atac din trupa lui Mourinho, au dus-o pe Spurs într-o criză profundă. 

Leipzig s-a impus în tur cu 1-0

Tottenham a pierdut pe teren propriu cu 1-0, iar un gol primit în retur ar complica extrem de mult lucrurile. Echipa lui Mourinho are dificultăți în faza de atac și e greu de crezut că ar putea marca mai mult de 1 gol. Cota pentru maximum 1 gol marcat de Spurs e 1.27. Cota pentru varianta ”oaspeții marchează” este 1.53. 

Absențe de ambele părți 

Harry Kane, Moussa Sissoko și Heung-Min Son sunt în continuare absenți la Spurs, la fel ca și Steven Bergwijn, ultimul sosit în infirmeria oaspeților. Antrenorul gazdelor, Julian Nagelsmann, nu poate conta nici el pe o serie de jucători titulari. Willi Orban, Ibrahima Konate și Kevin Kampl sunt accidentați. 

Greu în deplasare fără Son și Kane

Cu sau fără jucătorii importanți la dispoziție, Tottenham a făcut meciuri modeste în deplasare în acest sezon. Singura victorie din Liga Campionilor a venit pe terenul Stelei Roșii din Belgrad, în vreme ce în campionat s-a impus doar la Wolves, West Ham și Villa. În toate aceste partide i-a avut în teren și pe Harry Kane și pe Son, cu excepția victoriei cu Aston Villa, când doar jucătorul coreean a fost disponibil. 

Pont: Betano oferă cota 1.47 pentru varianta 0-3 goluri.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează