GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Liga 2 // UTA - Ripensia: Arădenii, tot mai aproape de promovare!

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 20:25

Liga 2: UTA are un parcurs lăudabil în acest sezon al ligii secunde. Formația arădeană face pași de la etapă la etapă către Liga 1, obiectiv cu mari șanse de reușită la finalul competiției. 

Trupa lui Laszlo Balint a umblat la bugetul de transferuri în iarnă, reușind, tocmai în acest scop, câteva achiziții de marcă. Pe lângă albanezul Simo Rumbullaku, UTA i-a mai adus pe Dragoș Balauru de la Gloria Buzău și pe Radu Crișan, stoper al Astrei, formație din primele 6 în Liga 1. În noiembrie reușise deja transferul lui Soufiane Jebari, de la Miercurea Ciuc, fotbalist tehnic, de mijlocul terenului. 

Opusul celor de la UTA e Ripensia, adversarul din această rundă. Timișorenii l-au pierdut pe Albert Voinea, golgeterul echipei din prima parte a campionatului, cu 10 reușite. Acesta a ales să meargă la Turris, în schimbul a 60.000 de euro, sumă importantă pentru o formație din a doua jumătate a clasamentului din Liga a 2-a. Un plus financiar, dar o pierdere evidentă în primul „11”. 

UTA, 9-1-0 acasă, golaveraj 22-1!

UTA are un parcurs liniar, aproape de perfecțiune, acasă. 28 de puncte în 10 meciuri și un singur gol primit! A învins pe Stadionul „Motorul” din Arad echipe precum Petrolul, Farul, Concordia Chiajna sau Gloria Buzău, toate cu jucători experimentați, trecuți prin Liga 1. În plus, pentru elevii lui Laszlo Balint este vorba și despre o revanșă, Ripensia învingând în tur, 2-1, pe final de meci. Golurile au fost marcate de Voinea și Zaluschi, ambii plecați în această iarnă de la bănățeni. Cei doi au punctat atunci în minutele 87 și 93, după ce UTA deschisese scorul prin O. Ursu. 

Pont: 1 solist, la o cotă de 1.55, e un pariu logic pentru o formație cu 9 victorii și o remiză în cele 10 etape jucate acasă. Ripensia câștigă greu pe teren străin, a făcut-o doar o dată în ultimele 8 deplasări. Totuși, de remarcat că a pierdut doar o singură dată, la Constanța, cu Farul.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează