GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Pariuri statistice: Aici ai ponturi pentru partidele de duminică!

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2020 15:44

Pariuri statistice: Pentru duminică, am ales din oferta caselor de pariuri câteva evenimente ce au șanse mari să aducă profit.  

Pariuri pe cornere: Unul dintre cele mai indicate meciuri pentru a paria pe cornere, din punct de vedere statistic, este cel dintre Torino și Parma. Sunt echipele din Serie A în meciurile cărora se acordă cele mai multe lovituri de la colț, după cele în care evoluează Lecce. Varianta în care vom avea peste 9.5 cornere în meci are cota 1.45 la Unibet, iar pentru minimum 11 cornere avem o cotă de 1.77.

Lecce joacă în deplasare cu AS Roma, formația clasată pe locul 4 în topul cornerelor. De altfel, Roma este echipa cu cea mai mare medie de cornere obținute, 7.25 pe etapă, în vreme ce Lecce e prima în topul cornerelor cedate, cu o medie de 7.48 pe etapă! Cota Unibet pentru minimum 11 cornere în AS Roma - Lecce e 1.36, iar cea pentru minimum 12 cornere e 1.61. 

Pariu pe cartonașe: O întâlnire indicată pentru a paria pe cartonașe e cea dintre Getafe și Sevilla. Getafe are cea mai mare medie de cartonașe galbene pe etapă în La Liga, 3.30. Sevilla a primit 33 de cartonașe galbene și unul roșu în cele 12 deplasări ale sezonului. Varianta în care se acordă minimum 7 cartonașe în meci are cota 1.66. 

Pariu pe goluri: Villarreal joacă în această etapă la Atletico Madrid. Un gol al oaspeților are cota 1.73 la Unibet, în condițiile în care aceștia au marcat până acum în 22 dintre cele 24 de etape disputate (92% procentaj). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează