GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Playoff, prima etapă: Favoritele au câștigat aproape mereu contra adversarilor!

Articol de - Publicat vineri, 28 februarie 2020 12:00

Prima etapă a playoff-ului începe cu partide în care favoritele celor trei dispute întâlnesc adversari pe care i-au învins mai mereu în meciurile directe. 

Spre exemplu, FCSB a câștigat absolut toate deplasările la Botoșani, Craiova a câștigat ultimele 4 întâlniri de pe teren propriu cu Mediașul, iar CFR Cluj a pierdut o singură dată în ultimii 10 ani acasă, în Liga 1, cu Astra. 

1. CFR Cluj - 26 pct 
2. Botoșani - 23 pct
3. Craiova - 23 pct
4. FCSB - 22 pct
5. Mediaș - 22 pct
6. Astra - 21 pct

Dacă ar lua titlul, Botoșani i-ar îmbogăți pe pariori!

CFR Cluj e favorită la câștigarea campionatului, cu o cotă de 1.45. FCSB și Craiova sunt următoarele în top, cu o cotă de 6.00, în vreme ce Astra (cota 50.00), Botoșani (cota 75.00) și Mediaș (cota 100.00) sunt creditate doar cu șanse teoretice. Cum diferența dintre prima și ultima clasată e de doar 5 puncte, matematica ne indică faptul că orice deznodământ final e posibil. 

Câștigarea titlului de către Astra, Botoșani sau Mediaș ar aduce câștiguri uriașe pariorilor. 10 lei pariați pe Astra ar aduce un câștig de 500 lei. Aceeași sumă, mizată pe Botoșani, ar aduce un câștig de 750 lei, iar un eventual succes al Mediașului ar fi cel mai profitabil, cu 1000 de lei cîștigați!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close