INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Cantona e ferm! Mourinho o ruinează pe Man. United: ”Nu e bărbatul potrivit pentru femeia potrivită!”

Articol de - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 09:17

Eric Cantona a jucat cinci ani la Manchester și a devenit o emblemă pentru fanii lui United. Adorat. A fost ultimul club al carierei sale, clubul de care a rămas cel mai atașat.

Astăzi, la 52 de ani, nu acceptă să vadă "diavolii" jucând atât de rău. Îl critică pe José Mourinho pentru stilul defensiv, îi critică pe șefii clubului pentru că l-au ales manager pe portughez. Jocul îl supără chiar mai mult decât rezultatele.

"Sufăr mai mult când o văd pe City atât de frumoasă"

"Poți să pierzi, dar riscă! Vă imaginați asta cu Ferguson pe bancă? Sufăr! Și sufăr mai mult când o văd pe Manchester City atât de frumoasă", a declarat Cantona. "Copiii au nevoie de un exemplu.

Jucători mari și un fotbal creativ pentru ca ei să se identifice cu echipa. Cred că United pierde o întreagă generație de tineri fotbaliști. Acești tineri se identifică acum cu City. Putem accepta asta? Nu! Mourinho nu e bărbatul potrivit pentru femeia potrivită". 

10este locul ocupat de Man. United în Premier League după 9 etape

4 titluride campion și două FA Cups a cucerit Eric Cantona în Anglia

"L-am văzut pe Zidane, fost jucător al lui Real, care nu antrenase nicio echipă înainte și care a devenit tehnicianul Madridului. I-au dat o șansă. La United, niciodată nu i s-a oferit o asememea șansă unui fost jucător, care știe clubul din interior, care cunoaște identitatea și filosofia lui Manchester" Eric Cantona, fost jucător Man. United

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează