INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Ce s-a întâmplat la gala Ballon d'Or i-a scandalizat și pe marii tenismeni: "De ce trebuie să suporte asemenea nenorociri?"

Ada Hegerberg // FOTO: Reuters +1   FOTO
Ada Hegerberg // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 decembrie 2018 14:24

Andy Murray (31 de ani, 259 ATP), triplu câștigător de turnee de Mare Șlem, condamnă în termeni extrem de duri momentul controversat petrecut la Paris, la decernarea premiului pentru cea mai bună jucătoare de fotbal din lume, când câștigătoarea Ada Hegerberg (23 de ani) a fost pusă într-o postură jenantă de DJ-ul Martin Solveig. 

"Un alt exemplu de sexism ridicol care încă există în sport. De ce femeile trebuie să suporte asemenea nenorociri? Ce întrebări le-au fost puse lui Mbappe şi Modric? Îmi imaginez că despre fotbal.

Şi pentru cei care cred că subiectul e mai mediatizat decât e cazul, pentru că a fost doar o glumă, am un mesaj: nu a fost! Am fost implicat în sport toată viaţa, iar nivelul de sexism e incredibil", a scris Murray în contul său de InstaStory.

  • CONTEXT: Ada Hegerberg (23 de ani), jucătoare la Lyon, a fost invitată pe scenă să primească trofeul și a fost pusă într-o situație jenantăIneditul prezentator al galei, celebrul DJ francez Martin Solveig, a încercat să destindă atmosfera cu o glumă, însă a avut o replică ofensatoare, care poate fi interpretată drept sexistă. El a rugat-o pe Hegerberg să pregătească intrarea în scenă a lui Mbappe cu un " twerk", adică dansul provocator bazat exclusiv pe mișcările ritmice ale posteriorului. "Știi cum se face?", a întrebat-o Martin pe Ada. 

Vezi și: VIDEO+FOTO Derapaj pe scena de la Paris » Cel mai controversat moment de la gala Balonului de Aur: inclusiv Mbappe a rămas mască!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
balauru48
balauru48  •  05 Decembrie 2018, 22:01

Murray e un *** cu ochi, nu-l suport gram! Un prefacut!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  05 Decembrie 2018, 17:24

Aiureli ! Lume de *** in care traim cu corectitudinea politica! Nici inainte de 89 nu-ti baga nimeni pumnul in gura cum se face acum. Toata lumea sare in sus, toata lumea se simte atacata. Bineinteles ca a fost o gluma, francezul stiind clar ca tipa din nord e fotbalista si e si paralela. Iar Murray, care "debordeaza" de testosteron, s-a gasit sa comenteze. Cine a fost vreodata macar citeva zile in nordul Europei stie despre ce vorbesc. "Femeile" de pe acolo sint orice, doar feminine nu! Am deschis cindva o usa pentru ai permite uneia sa intre, iar ea, foarte mindra, m-a intrebat de ce am deschis usa, cred ca ea nu poate face asta !? No comment! Nu mai spun cum se comporta pe strada, scuipa mai abitir decit orice barbat pe care l-am vazut, sint tifnoase iar in timpul mersului isi admira muschii ! In baruri le gasesti, de obicei, in toaleta barbatilor conversind cu acestia in timp ce ei isi fac nevoile...Incearca numai sa intri tu, un barbat, in toaleta lor si vei vedea cum esti zburat afara de bodyguarzi! Bineinteles exista si acolo citeva femei (adevarate) dar sint putine rau, celelalte sint, din pacate, majoritare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tipsy
tipsy  •  05 Decembrie 2018, 17:22

Daca intr`adevar s`a comportat asa dj`ul ala (ca nu poti sa ai incredere in gsp), e de un mare prost gust. Dar Murray sa ne lase, ca una doua plange de mila femeilor, e unul dintre cei mai mari sustinatori ai tampeniei cu premiile egale, sigur are niste interese.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează