INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPORTING LISABONA

Decizie drastică luată de președintele lui Sporting Lisabona! A suspendat 19 jucători dintr-un motiv suprinzător

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat sambata, 07 aprilie 2018 18:26

Înfrângerea de joi pe terenul lui Atletico Madrid, scor 2-0, în prima manșă a sferturilor de finală ale Ligii Europei, a tulburat apele în tabăra lui Sporting Lisabona.

Potrivit unei postări publicate pe contul său oficial de Facebook, președintele "leilor", Bruno de Carvalho, a luat decizia de a suspenda 19 jucători din lotul echipei pentru că au răspuns criticilor sale printr-un comunicat, postat pe contul oficial de instagram al lui Rui Patricio, conform Marca.

"Toți jucătorii care au scris acel mesaj sunt suspendați cu efect imediat și vor fi supuși procedurilor disciplinare. Acești copii răsfățați au mers prea departe, de această dată răbdarea mea s-a subțiat față de cei care cred că sunt deasupra clubului și a criticilor", a scris Carvalho.

Cei 19 jucători care l-au criticat pe șeful clubului portughez și prin urmare au fost suspendați sunt: Rui Patrício, William Carvalho, Bruno Fernandes, Battaglia, Piccini, Palhinha, Coates, Acuña, Gelson, Podence, Bruno César, Montero, Bryan Ruiz, Rúben Ribeiro, Rafael Leao, Doumbia, Wendel, Fabio Coentrao și Ristovski.

"În numele echipei, prin această declarație comună ne exprimăm dezgustul față de declarațiile publice ale președintelui nostru după meciul de ieri, pentru că nu am reușit să obținem rezultatul dorit. Lipsa de sprijin în acest moment de la cel care ar trebui să fie liderul nostru, care arată cu degetul învinovățind public performanțele unui sportiv, deși grupul este condus prin efortul său combinat", au scris jucătorii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
luciann
luciann  •  08 Aprilie 2018, 10:56
Postat de Ionel Vancea pe 08 Aprilie 2018, 10:14

O echipa mare se face cu bani multi. Sporting n-are banii cluburilor enumerate de tine, iar pentru cati bani are, semifinala de cupa 2 e o performanta buna. Plus ca aveau / au sansa de a intoarce 0-2 si de a se califica in finala.

Acum sunt sferturile, nu semifinalele! Cine se califica joaca in semifinale!!!

luciann
luciann  •  08 Aprilie 2018, 10:54
Postat de ovidiu_3003 pe 07 Aprilie 2018, 21:45

...bine le a facut ...cum sa invinga ei fcsb ul cu 5-0 ?...sa i suspendam ...

Cap ai, minte ce-ti mai trebuie...

1240187572730378
Ionel Vancea  •  08 Aprilie 2018, 10:14
Postat de alex_x pe 08 Aprilie 2018, 06:08

Fotbaliștii sunt plătiți sa joace... Nu sa dea mesaje pe Facebook. Suspendarea, amenda și transferul ii așteaptă pe toți răsculatii ăștia fără valoare.... Dacă i a bătut pe fcsb nu înseamnă nimic în fotbalul adevărat... Fcsb nu exista în fotbalul mare. O echipa de mare tradiție, cum e sporting, tinde spre elita... Bayern, Barcelona, real Madrid, celea, Manchester, liverpool, psg, porto, Juventus, atletico Madrid, inter... Astea s echipele pe care ar fi trebuit sa le bata sporting...

O echipa mare se face cu bani multi. Sporting n-are banii cluburilor enumerate de tine, iar pentru cati bani are, semifinala de cupa 2 e o performanta buna. Plus ca aveau / au sansa de a intoarce 0-2 si de a se califica in finala.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close