CAMPIONATE  ·  BRAZILIA

Situația lui Neymar se complică! Poliția a mers în cantonamentul Braziliei, chiar în timp ce selecționerul Tite susținea o conferință de presă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Luni, 03 Iunie 2019, 22:06

Brazilianul Neymar (27 de ani) e acuzat de viol. Poliția a fost astăzi în cantonamentul naționalei Carioca pentru a-i înmâna o citație.

Starul lui PSG a vrut să se apere, arătând discuțiile cu femeia care îl acuză. A scos la iveală și imagini, iar Departamentul de Criminalitate Informatică s-a autosesizat. 

Astăzi, în timp ce selecționerul Tite susținea o conferință de presă în vederea Copei America, politiștii au sosit în cantonamentul Braziliei pentru a-i înmâna o citație lui Neymar. Ar trebui să fie interogat pe 7 iunie, dar avocatul său a cerut o amânare. Motivul? Naționala Braziliei va zbura pe 4 iunie în Qatar, acolo unde va disputa un meci amical. Revenirea în țară va avea loc pe 6 iunie, iar timpul ar fi insuficient pentru a ajunge la secție.

De ce e acuzat Neymar

Presa din Brazilia a scos la iveală informația conform căreia o femeie, aflată în continuare sub anonimat din motive de siguranță, a depus o plângere la o secție de poliție din țara natală.

Neymar ar fi întâlnit-o pe braziliancă pe Instagram și a invitat-o la Paris, plătindu-i cazarea și restul cheltuielilor. Toată operațiunea a fost intermediată de un prieten al fotbalistului, pe nume Gallo.

Potrivit poveștii relatate în presa din Țara Cafelei, femeia ar fi ajuns în capitala Franței pe 15 mai. S-a cazat la hotel, iar în jurul orei 20:00, Neymar a ajuns în cameră. Fotbalistul ar fi fost sub aburii alcoolului.

Brazilianca a precizat în plângere că fotbalistul a fost violent, apoi a obligat-o să întrețină relații sexuale, în ciuda faptului că ea nu își dăduse consimțământul. Odată întoarsă acasă, după ce s-a sfătuit cu cei din jur și a scăpat de teamă, a depus plângere la poliție.

VEZI ȘI:

VIDEO Neymar atacă, după ce a fost acuzat de viol: „M-a rugat să-i dau nişte cadouri” » A arătat discuția cu femeia care-l acuză

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (5)

Andrei Gino Mazillu  •  04 Iunie 2019, 11:01

Problema se pune asa : De ce s-a dus la Neymar in camera de hotel ? Ce credea ca vrea de la ea ? Raspunsul : *** =SEX. Bun...... Ea are dreptul (ca orice om din lumea civilizata...) sa spuna "NU VREAU SA FAC SEX !!!". Are dreptul sa refuze ! Daca a intrat in camera de hotel asta nu inseamna ca este OBLIGATA sa faca sex cu NEYMAR. Ea zice ca a refuzat. Daca se poate demostra.....VERDICTUL este : VIOL ! Eu ma intreb asa....ce naiba ba Neymar, era singura femeie de pe planeta si trebuia sa faci sex cu ea ?!? Daca a refuzat, nu mai bine o pofteai afara din camera si sunai un prieten sa-ti aduca o dama de companie sa rezolvi problema ? Ca doar nu cred ca era prima data cand apelai la serviciile unei prostituate....Sau sa-ti cauti si tu o femeie mai de incredere...NU una cunoscuta pe internet si care vine taman in camera ta de hotel din prima... Acum trebuie sa dea explicatii !!! Prostia se plateste !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

caminero  •  04 Iunie 2019, 09:52

Deci, pe scurt: altă *** #metoo.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

iulihenry14  •  04 Iunie 2019, 01:46

Ea saraca a crezut ca Neymar a invitat-o pana la Paris si a inchiriat o camera de hotel pentru ca vroia sa joace table. Si la el acasa nu avea table. Doar la hotel a gasit. Si din ce se vede in filmarea publicata, dupa ce au jucat table Neymar i-a dat sportiv cateva palme pe posterior si a facut poza. Sa le arate prietenilor sai ce patesc daca joaca table cu el la hotel dupa ce au venit din Brazilia moca. Iar dupa ce s-a terminat partida de table, domnisoara a vrut si revansa a doua zi atunci cand l-a intrebat daca mai urca si azi...doar ca Neymar a fost bandit si si-a dat seama ca domnisoara nu stie table prea bine si nu a mai urcat. Vorba aia..nu bati de 2 ori aceelasi jucator.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1