INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Lecție pentru Gigi Becali! Un club din Germania a cheltuit o sumă uriașă pentru a cumpăra o emblemă a fanilor, alta decît cea folosită de club

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2015 12:22

Gigi Becali a pierdut emblema în urmă cu aproape un an în dauna celor de la MApN, iar de atunci echipa nu mai este susținută nici de fani.

În ciuda faptului că recuperarea emblemei ar readuce fanii la stadion și ar mai liniști apele la Steaua, patronul Stelei nu vrea să o recupereze sub nici o formă.

Nu același lucru este valabil pentru St. Pauli, care a plătit o sumă uriașă pentru a-și recupera emblema simbol, cu cap de mort. Mai exact nemții au dat 1,3 milioane de euro pentru emblema pe care o pierduseră acum 3 ani.

Factorul financiar a cîntărit mult în acest lucru. Sigla formației vinde foarte bine la magazinul oficial al clubului. Emblema este una folosită de fani.

St. Pauli e în Zweite Bundesliga și este recunoscută grație fanilor săi care sînt adepți ai stîngii. Emblema a apărut la mijlocul anilor '80 și este pe un steag al piraților care luptă împotriva fascismului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (36)
7mai1986
7mai1986  •  26 Noiembrie 2015, 16:13
Postat de nebraska pe 26 Noiembrie 2015, 14:33

O mandrete de gigist,un melanj de lutu,mache si agoniseala.

Ba ,daca eu sunt gigist,da tu recunosti ca esti prostul siteului?!Si ca esti postac?

manty_one
manty_one  •  26 Noiembrie 2015, 16:09

Ca sa o poti cumpara trebuie scoasa la vanzare(licitatie) insa armata taraganeaza intentionat(orgolii prostesti atat din partea armatei cat si a lui Becali)...nimic clar,pai cat dreaq de timp poate dura evaluarea unei embleme? hai sa fim seriosi,e rea vointa..deci nu acuzati inainte!!

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Noiembrie 2015, 15:26

Cum asa? Nu e doar un desen?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează