INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Maradona, necruțător. "Messi să nu se mai întoarcă la națională! + îl pune la zid pe selecționer: "Nu poate nici să dirijeze traficul în intersecție!"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 01 octombrie 2018 09:58

El Pibe de Oro spune într-un interviu pentru Clarín că "Leo e învinovățit pentru tot. Și dacă pierde Argentina U15, tot el e vinovat. Întotdeauna e vina lui"

Din Mexic, de la Sinaloa, acolo unde antrenează Dorados în liga a doua, Diego Maradona transmite un mesaj copleșitor Argentinei. "Nici cu Nicaragua sau Malta nu mai facem față. Nu, frate! Tot prestigiul Argentinei a fost aruncat la gunoi". Și îl sfătuiește pe Messi să nu mai joace la națională.

"M-a surprins tăcerea lui Leo. Mi-ar fi plăcut să ne înjure pe toți, pentru că nu e vinovat că n-am cucerit titlul mondial", a declarat El Pibe de Oro reporterilor de la Clarín: "E normal să ne punem toate speranțele în el, dar când te duci la hipodrom crezi că va câștiga calul tău și iese pe locul opt. În Formula 1, Vettel are un motor extraordinar și totuși învinge negruțul Hamilton. Messi e învinovățit pentru tot. Și dacă pierde Argentina U15, tot el e vinovat. Întotdeauna e vina lui".

Ce i-ar spune decarului Barcelonei? "Să nu mai vină la națională! Să se retragă. Bătrâne, lasă-mă pe mine să rup ouăle! I-aș zice: «Nebunule, nu mai veni!»".

"La Mondial, am intrat ca Guatemala și am ieșit precum Costa Rica. Mă doare. Astăzi, naționala nu-mi mai trezește niciun sentiment, pentru că ne-am pierdut pasiunea" Diego Maradona, legenda Argentinei

"Cum să-l pui selecționer pe Scaloni? E un băiat bun, dar el nu poate nici să dirijeze traficul în intersecție. Ies cu el la grătar, însă nu poate fi antrenorul naționalei" Diego Maradona, legenda Argentinei

 Citește și: Răzvan Lucescu, sezon de record! Discurs motivațional în fața jucătorilor înainte de victoria cu Olympiakos + ce a spus după meci

 

Playtech: Bărbat din Târgu Jiu, mort după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce au descoperit medicii în trupul lui


Comentarii (1)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  01 Octombrie 2018, 15:53

"Negruţul Hamilton", auzi tu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează