INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENOR

OFICIAL Frank Lampard s-a apucat de antrenorat! Azi a fost prezentat la noua echipă

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 23:02

Frank Lampard (40 de ani) s-a apucat de antrenorat și a fost la un pas de a semna cu Ipswich. Până la urmă fostul fotbalist de legendă al lui Chelsea a ajuns la Derby County.

Fostul mijlocaș s-a retras în urmă cu doi ani, iar azi a fost anunțat ca antrenor principal al formației din Championship.

Lampard a semnat un contract pe 3 ani cu echipa care în sezonul trecut a fost pregătită de Gary Rowett, noul tehnician al celor de la Stoke.

"Este primul meu mandat ca antrenor principal însă am lucrat în carieră cu unii dintre cei mai buni antrenori din lume și sunt încrezător în calitățile mele și ale celor de lângă mine. Știu că nu va fi ușor, nu e niciodată ușor să pregătești o echipă de fotbal, dar aștept cu nerăbdare această provocare" a declarat Lampard în momentul în care a fost prezentat.

Proaspăta echipă a lui Lampard a terminat ultimul sezon de Championship pe locul 6, cu 75 de puncte, a ajuns în semifinala barajului de promovare, dar a pierdut cu Fulham, scor 1-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează