INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LAZIO - UDINESE 2-0

VIDEO Lazio, victorie importantă cu Udinese! Echipa lui Ștefan Radu încă visează la Liga Campionilor

Lazio - Udinese // FOTO: Guliver/Getty Images
Lazio - Udinese // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 21:56

Lazio s-a impus pe teren propriu în partida cu Udinese, o restanță din runda cu numărul 25 din Serie A, scor 2-0. Cu Ștefan Radu doar rezervă, echipa lui Simone Inzaghi a rezolvat rapid meciul, într-un interval de doar 3 minute. 

Click AICI pentru live+statistici

Click aici pentru VIDEO

Caicedo (21) a deschis scorul după o pasă excelentă a lui Immobile. Găsit în interiorul careului, atacantul a tras la colțul scurt, mingea a „mușcat” din bară și a intrat în plasă. Trei minute mai târziu, fundașul Sandro a fost păcălit la o lovitură de colț și a deviat balonul în propria poartă

Imediat după pauză, în minutul 52, oaspeții puteau reintra în joc, însă De Paul n-a putut înscrie din penalty. A tras în dreapta, jos, dar Strakosha a respins.

Lazio adună 52 de puncte după acest succes, întrerupe o serie de 3 meciuri fără succes, și urcă pe locul 7, la doar 3 puncte de AC Milan, ce ocupă poziția a 4-a, ce permite calificarea în Champions League.

Udinese este pe 16, cu doar 32 de puncte și cu multe griji privind prezența în sezonul viitor de Serie A, având doar 3 puncte peste Empoli, ocupanta locului 18. (Vezi aici clasamentul actualizat din Serie A!)

***

Lazio - Udinese 2-0 (Caicedo 21, Sandro 24)

Echipele DE START

LAZIO: Strakosha - Gabarron, Acerbi, Luiz Felipe - Romulo, Parolo, Leiva, Milinkovici-Savici, Lulici - Caicedo, Immobile
Antrenor: Simone Inzaghi

UDINESE: Musso - Larsen, Troost-Ekong, Wilmot - Ingelsson, Badu, Sandro, Mandragora, Zeegelaar - De Paul, Lasagna
Antrenor: Igor Tudor

 
 

Vezi aici rezultatele etapei a 25-a din Serie A!

Vezi și: 11 glume apărute pe net după eliminarea lui Ronaldo din Liga Campionilor și recitalul dat de Messi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează