INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANTRENAMENT

VIDEO Pirlo, un oarecare pentru doi suporteri americani: "Hei, tipule, ai făcut-o intenţionat?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 iulie 2015 09:46

Andrea Pirlo s-a transferat la New York City în această vară după o perioadă magnifică la Juventus Torino, iar la ultimul antrenament cu gruparea americană i-a uluit pur şi simplu pe fanii prezenţi la şedinţa de pregătire.

 Mijlocaşul italian a reuşit o pasă extraordinară la un simplu exerciţiu de încălzire şi spectatorii veniţi la baza lui New York City au "înnebunit". Doi dintre fanii prezenți la ședința de pregătire au dovedit o ignoranţă uriaşă în ceea ce priveşte fotbalul şi s-au referit la magicianul Pirlo cu apelativul "that guy", nerecunoscîndu-l.

 "Asta chiar s-a întîmplat? L-aţi văzut pe tipul ăsta făcînd asta?", a fost reacția uluită a primului fan. Răspunsul nu a întîrziat să apară: "Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea! Nu am văzut aşa ceva!".

"Hei, ai făcut intenţionat asta?", au întrebat fanii, fiind în continuare uimiţi de reuşita italianului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rosb
rosb  •  24 Iulie 2015, 16:02
Postat de rosb pe 24 Iulie 2015, 14:33

Ăsta-i nivelul "ziariștilor" ***.

Minunat. Ați ajuns să cenzurați și "gsp.ro"? :-) "De doi lei" vă sună a înjurătură? Sunteți minunați!

rosb
rosb  •  24 Iulie 2015, 14:33

Ăsta-i nivelul "ziariștilor" ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gerulozaurus
gerulozaurus  •  24 Iulie 2015, 12:08

Asa e limbajul lor "that guy, that dude,...tipulllleeeeee wassuppp"..asta nu inseamna neaparat ca nu stiau cine este "barbosul" ala.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează