INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA, STANDARD - MOUSCRON 1-1

VIDEO Răzvan Marin, primele declarații după golul superb pentru Standard: "Mulţumit de gol, dezamăgit de egal"

Articol de - Publicat sambata, 02 martie 2019 10:30

Golul lui Răzvan Marin n-a fost suficient pentru victoria lui Standard cu Mouscron, 1-1, dar mijlocaşul român crede în calificarea în play-off: "Repetăm schema asta din corner la antrenament. Trebuia să câştigăm".

Standard a ratat a şaptea victorie la rând la Liège în campionat şi nu e sigură de play-off, după 1-1 cu fosta echipă a lui Rednic, Mouscron.

Răzvan Marin a dat cel mai frumos gol vineri seară, la capătul unei scheme din corner, finalizând cu şut letal de la marginea careului o pasă a lui Kosanovici.

 

"Repetăm la antrenamente combinaţia asta. Sunt mulţumit de gol, însă dezamăgit de rezultat. Trebuia să câştigăm", a spus mijlocaşul de 22 de ani de la Standard. 

Awoniyi a restabilit echilibrul după numai şapte minute şi Standard poate cădea de pe podium.

Răzvan Marin: "Batem la Bruges"

A fost al treilea gol al "tricolorului" în ultima lună şi deja are cel mai prolific sezon al carierei, când mai sunt două etape din competiţia regulată din Belgia:

"Sper să ajungem în play-off, e obiectivul nostru. Vom pregăti bine următorul meci cu Cercle din deplasare pentru a învinge şi a ne asigura locul în primele şase echipe". 

belgia

5goluri şi 5 assisturi a reuşit Răzvan Marin în acest campionat la Standard. În total, are 13 goluri şi 19 pase decisive în două sezoane şi jumătate în Belgia

Citește și:

STANDARD LIEGE - MOUSCRON 1-1 // Răzvan Marin, gol superb în egalul lui Standard contra fostei formații a lui Mircea Rednic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează