INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - JUVENTUS 0-0

VIDEO Șah la lider » Juventus s-a împiedicat de Bologna și s-a oprit la 16 victorii consecutive

Paul Pogba, înconjurat de adversari, n-a putut evita remiza impusă de Bologna // FOTO Reuters
Paul Pogba, înconjurat de adversari, n-a putut evita remiza impusă de Bologna // FOTO Reuters

Articol de - Publicat duminica, 21 februarie 2016 00:00

Campioana și-a oprit vineri seară maratonul formidabil la 16 succese consecutive.

Juventus a obosit și s-a poticnit chiar când putea egala recordul absolut de victorii consecutive în Serie A (17). A rupt la Bologna seria formidabilă începută pe 31 octombrie, după un șah etern (0-0) în care nu a avut soluții pe "Dall'Ara". Și poate ceda primul loc dacă Napoli o bate azi pe Milan.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

A fost un meci cu extrem de puține ocazii, Destro (paradă Buffon), respectiv Morata și Pogba, pe lângă țintă. Astfel că principalul eveniment la Bologna a fost petarda sau bombița artizanală care a aterizat la un metru de autocarul bianconerilor, tocmai când jucătorii se pregăteau să coboare la stadion! N-au existat răniți, nici geamuri sparte, doar spaima după gestul nebunesc al unor fani.

0șuturi pe poartă a avut Juventus în meciul de pe "Dall'Ara", egalând o contraperformanță veche din martie 2011, cu Milan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează