INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL - MAN. CITY 1-0 (ÎN TUR 0-0)

Destinația Milano » După victoria cu City, Zidane l-a convins pe Florentino Perez să îl păstreze și în sezonul viitor

Zidane, îmbrățișat de Isco după meci, a pierdut doar 2 jocuri din 24 pe banca Madridului, 0-1 cu Atletico și 0-2 cu Wolfsburg
Zidane, îmbrățișat de Isco după meci, a pierdut doar 2 jocuri din 24 pe banca Madridului, 0-1 cu Atletico și 0-2 cu Wolfsburg

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:00

În 4 luni, Zidane a unit trupa blanca și a dus-o aproape de a 11-a Ligă, convingându-l pe Perez să-l păstreze și-n sezonul viitor, potrivit As.

Zidane este la un singur meci de prima performanță ca antrenor. Secund al lui Ancelotti, la ultima Ligă (a zecea) cucerită de Real, francezul numit acum 4 luni în locul lui Benitez a reușit să scoată Madridul din depresie, a unit un vestiar scindat și a obținut și rezultate.

Echipa blanca a revenit în cursa pentru titlu în Primera și va juca finala cu Atletico, pe 28 mai, pentru cel mai prețios trofeu.

Semifinala cu Man. City (1-0 la general), probabil cea mai cenușie a ultimilor ani, a fost decisă de centrarea lui Bale, deviată nefericit de Fernando în bară-autogol. "Nu merita nimeni să se califice, trebuia să batem lovituri de departajare. Ei au avut mai mult noroc", a declarat amar Pellegrini.

Regele și Prințesa Sofia în vestiar

Los blancos au avut oaspeți speciali în vestiar. După meci, Regele Felipe a apărut în cabină împreună cu Prințesa Sofia (în centru), cei doi pozându-se chiar în mijlocul finaliștilor Ligii.

"Zidane a făcut o treabă excelentă. Ne ajutăm toți, unii pe alții. Sper ca el să continue la Real. Îl admir mult și ca manager, și ca om"
Ronaldo, atacant Real

"Mă simt mulțumit că sunt la această mare echipă și fericit că am oportunitatea să o și antrenez. Mereu trebuie să suferi în semifinale"
Zinedine Zidane, antrenor Real

3finale de Ligă are Real după ce a schimbat antrenorul la mijlocul stagiunii. Munoz (1960) și Del Bosque (2000) au luat trofeul

18finale de cupe europene au bifat madrilenii (record egalat al Barcelonei), între care 14 de Ligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează