SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

CSM București, lider în premieră în sezonul actual al primei ligi de handbal feminin! Urmează derby-ul cu Rm. Vâlcea

Dragana Cvijici și Cristina Neagu se vor întâlni din nou cu Dumanska, Băcăuanu și Vasileuskaia FOTO: Dan Potor
Dragana Cvijici și Cristina Neagu se vor întâlni din nou cu Dumanska, Băcăuanu și Vasileuskaia FOTO: Dan Potor

Articol de - Publicat joi, 20 septembrie 2018 20:03

Campioana CSM București a învins Brăila, scor 35-23, și a depășit la golaveraj echipa din Vâlcea, cele două formații urmând să se întâlnească în etapa viitoare.

SCM Rm. Vâlcea și CSM București continuă duelul pentru primul loc în Liga Națională, cele două echipe trecându-și în cont ieri, victoriile cu numărul 4. Campioana CSM a urcat pentru prima dată pe primul loc, după victoria categorică de la Brăila, 35-23.

A fost o evoluție mai convingătoare pentru trupa lui Magnus Johansson, în fața unei echipe a Brăilei care nu i-a pus însă deloc probleme. Lekici și Radicevici, 7 goluri fiecare, au fost golgeterii CSM-ului, Neagu 6 și Lazovici urmându-le îndeaproape.

Vîlcea a câștigat și ea, destul de lejer, disputa cu Zalăul lui Tadici, 29-24, sala "Traian" fiind din nou aproape plină după ultimele rezultate ale oltencelor. CSM București și SCM Rm. Vâlcea se vor întâlni în etapa a 5-a a campionatului, pe 9 octombrie, fiind devansate acum doar de golaveraj. Va fi ocazia pentru "tigroaice" de a se răzbuna după înfrângerea din Supercupa României.

Nou-promovata HC CS Buzău a dat lovitura și continuă evoluția senzațională. Echipa lui Dumitru Muși a câștigat la Cluj-Napoca, 19-18 după ce în prima deplasare câștigase la Roman! Clujul și Romanul sunt singurele echipe care nu au câștigat nici un punct până acum, moldovencele de la CSM Roman pierzând aseară, tot pe teren propriu, 26-27 cu o altă nou-promovată, Minaur Baia Mare.
Rezultat excelent și pentru CSM Slatina, cea care a trecut de Gloria Bistrița, 22-18. Corona Brașov a câștigat lejer cu CSM Galați, 31-21. După patru etape, CSM București și SCM Rm. Vâlcea au punctaj maxim, 12, urmate de Măgura Cisnădie cu 10. 

Rezultate etapa a 4-a

  • Măgura Cisnădie-SCM Craiova 25-22 (12-13)
  • CSM Slatina-Gloria Bistrița 22-18 (11-7)
  • Corona Brașov-CSM Galați 31-21 (17-12)
  • U Cluj Napoca-HC CS Buzău 18-19 (11-9)
  • SCM Rm. Vâlcea-HC Zalău 29-24 (15-11)
  • Dunărea Brăila-CSM București 22-35 (8-18)
  • CSM Roman-Minaur Baia Mare 26-27 (12-14)

Clasament

1. CSM București 12 (golaveraj + 26)
2. SCM Rm. Vâlcea 12 (golaveraj + 21)
3. Măgura Cisnădie 10
4. Corona Brașov 7
5. Minaur Baia Mare 7
6. CSM Slatina 7
7. Gloria Buzău 7
8. SCM Craiova 6
9. Gloria Bistrița 6
10. HC Zalău 4
11. CSM Galați 1
12. Dunărea Brăila 1
13. CSU Cluj Napoca 0
13. CSM Roman 0

Vezi și: Antrenorul câștigătoarei Cupei EHF, SCM Craiova, a vrut să scoată echipa de pe teren și a primit o pedeapsă dură

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ceaiuri
ceaiuri  •  21 Septembrie 2018, 17:12

un meci in care csm pare marea favorita..dar cum e un joc de echipa se pot intampla multe...daca la bucurestence echipa se face usor(pb ca unele se apropie de finalul carierei si randamentul nu mai e cum era...)surpriza poate sa vina de la scm,echipa interesanta,cateva jucatoare joaca de ceva timp impreuna,au mai adus cateva jucatoare ce promit..si totul o sa pice pe umerii antrenorului(stie f bine sa le motiveze in meci)daca o sa gaseasca solutia in aparare(variante sunt)in atac oltencele au imaginatie ..dar eu zic ca apararea (mai au 2 sapt sa se puna la punct)o sa duca greul(au cateva jucatoare ce promit..putin cam lente dar care pot domina prin gabarit iar pe intermediar sunt solutii)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează