Erou la 8 ani » Și-a salvat singur tatăl de sub o mașină căzută peste el!

J.T., fratele lui, Mason și mașina de sub care l-a salvat pe tatăl său. (J.T., fratele lui, Mason și mașina de sub care l-a salvat pe tatăl său.)

Articol de GSP vineri, 10 martie 19:26

Un copil de doar opt ani a reușit să își salveze tatăl de sub o mașină care căzuse peste el și era gata să îl strivească. Întrebat cum a reușit, el a dat un răspuns adorabil: ”Îngerii m-au ajutat să îmi salvez tatăl”.



Cum s-a întâmplat totul? J.T. Parker, alături de tatăl său Stephen și fratele său în vârstă de 17 ani, încercau să repare o Toyota Prius, lângă casa lor dintr-un orășel din Idaho, America.

Fratele mai mare  a intrat în casă după ce se tăiase ușor la o mână, iar în timp ce tatăl încerca să adapteze o osie, mașina s-a prăbușit peste el. Singurul care a văzut cele întâmplate a fost J.T. ”I-am strigat de sub mașină: ridic-o repede, ridic-o repde. Nu mă puteam mișca deloc. Eram prins în totalitate și am leșinat.”, a declarat tatăl.

A fost momentul în care fiul cel mic a devenit erou. A reglat un cric sub mașină și a început să sară în sus și în jos pe mânerul lui. Deși cântărea cam 23 kilograme, el a reușit să ridice treptat mașina, apoi a fugit la fratele său și au chemat salvarea.

Stephen a fost în stare critică și a fost dus cu un elicopter la spital. A avut 13 coaste rupte, însă acum e în siguranță. Mulțumită fiului său în vârstă de doar opt ani.