ESPORTS  »  CS:GO  »  DECES

Un tânăr român, campion la CS:GO, găsit decedat în Rusia » Mama lui nu crede varianta oficială: „Mi-e teamă că a fost ucis”

Alex Dincof
Foto: fusionnncsgo//facebook
Alex Dincof Foto: fusionnncsgo//facebook

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 ianuarie 2022 16:15 / Actualizat sambata, 15 ianuarie 2022 17:45

Alex Dincof (22 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO, a fost găsit mort în orașul Rostov, după ce băiatul mersese până în Rusia pentru a-și vizita iubita.

Tragedia s-a petrecut pe 3 ianuarie când Alex sau „Fusion”, cum era cunoscut în lumea lumea e-sportului, a mers la Rostov pentru a-și vedea prietena. Ulterior, acesta a fost găsit decedat după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc.

Considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european la CS:GO, Alex era stabilit în Italia împreună cu părinții săi. 

Autoritățile ruse au calificat cazul drept „un accident", fără a exclude, însă, sinuciderea. Ambele ipoteze sunt de neconceput pentru familia băiatului, anunță observatornews.

„Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva. Din păcate, comunicarea cu autoritățile din Rostov nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”, a spus mama tânărului, Tudorița Dincof potrivit Cronaca Qui.

Alex era unul dintre cei mai buni sportivi europeni

„Fusion” și-a început cariera în CS:GO în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week. Din acel an a urcat atât de repede în clasament, încât a reușit să se întrețină doar practicând e-sport și călătorind peste tot în lume, pentru a concura.

La CS:GO (Counter-Strike: Global Offensive) atinsese cote de excelenţă atât de mari, încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era foarte fericit”, au declarat unii dintre prietenii săi.

Citește alte știri de actualitate:

Rezultat istoric pentru România la Raliul Dakar » Două echipaje tricolore, printre care și cel al lui Cheloo, au trecut linia de finiș + Gyenes, locul 5 la „Original by Motul”

Veste excelentă pentru România » Sportiva cu cel mai bun rezultat la precedentele JO merge la Beijing

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
c23665
c23665  •  16 Ianuarie 2022, 09:13

Sportiv?!?!?

andyschleck
andyschleck  •  16 Ianuarie 2022, 05:14

Cred ca stirile astea le publicati doar pentru voi ... Vedeti ca mai sunt si cunoscatori in domeniu si nu mai aberati in ce scrieti ... nu a auzit mai nimeni de Fusion si pe langa faptul ca nu reprezenta Romania el nu juca nici macar la echipa de Tier 3 .. a fost doar stand-in la unele meciuri anul trecut pentru EC Brugge care e locul 107 in lume si nici nu a fost pastrat sezonul asta fiindca era printre cei mai slabi din echipa . Ori pe HLTV avea un rating de 0.91 in conditiile in care a jucat doar meciuri de tier 3 si tier 4 ...

paolo17
paolo17  •  15 Ianuarie 2022, 17:33

“a fost văzut decedat”…Exprimare de jurnalist la gsp. Ba, nu va e rusine?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează