ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 20

Cei mai folosiți fotbaliști din FIFA 20! Surpriză: Messi și Cristiano Ronaldo nu sunt printre ei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 05:09

Supervedetele Cristiano Ronaldo și Lionel Messi nu se află printre cei mai folosiți jucători din FIFA 20, în schimb Neymar a prins loc pe listă. 

Puțini gameri au norocul să aibă posibilitatea de a avea cei mai buni fotbaliști din joc. De aceea majoritatea jucătorilor încearcă tot felul de combinații, pot apela și la fotbaliști pe care nu îi preferă neaapărat, dar care îi pot ajuta să construiască o formație redutabilă. 

Cei mai mulți jucători de la Barcelona și Real Madrid

Cei de la EA au încercat o evidență a celor mai folosiți fotbaliști și au ieșit câteva surprize. Real Madrid și Barcelona dau cei mai mulți jucători, dar nu vedetele la care s-ar aștepta toată lumea. 

Ter Stegen de la Barcelona este portarul preferat de majoritatea jucătorilor, iar în fața lui se află o apărare combinată între granzii din La Liga: Mendy și Varane, de la Real și Lenglet și Semedo de la Barcelona. 

Neymar și Mbappe - preferați în atac

Cei mai folosiți mijlocași sunt Kante, de la Chelsea, Sissoko de la Tottenham și Fabinho de la Liverpool. Nu sunt cei mai creativi fotbaliști, dar sunt genul care pot oferi echilibru și să acopere terenul cum trebuie. 

Perechea Neymar-Mbappe se regăsesc și pe această listă, alături de surpriza Ousmane Dembele, atacantul exploziv, dar lovit de accidentări de la Barcelona.

Tutorial Ovidiu Pătrașcu: cele mai bune tactici din FIFA20

Citește și alte știri despre FIFA 20:

FIFA 20. Echipa Sezonului din America de Sud: Carlos Tevez, veteranul primului „11”

Alex Mitriță nu i-a impresionat pe cei de la EA Sports. Cum arată echipa sezonului din MLS

FIFA 20, parteneriat cu Premier League! Ce se va întâmpla la meciurile din acest sezon

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
unnumenormal
unnumenormal  •  03 Iunie 2020, 11:35

Perechea se regasesc... daca tot a venit pandemia asta si se fac cursuri online, vezi poate gasesti un loc la limba si literatura romana.... penibil

Vezi toate comentariile (1)
Comentează