ESPORTS  »  FIFA 20  »  LIGA 1

Liga 1, întreruptă de coronavirus » Craiova și Botoșani au găsit o modalitate de a juca meciul direct: cum s-a încheiat

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 19:50

Liga 1 este întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus. Cluburile s-au reprofilat și au organizat un amical de FIFA 20.

Craiova și FC Botoșani ar fi trebuit să joace astăzi, de la 20:30, în runda cu numărul 3 din play-off. Criza provocată de coroanvirus a împiedicat desfășurarea partidei, dar cele două cluburi au improvizat. S-au înfruntat într-un meci de Liga 1, câștigat de Craiova, scor 5-3.

Oltenii au fost conduși de fotbalistul Mihai Roman II și Dan Buzărnescu, în timp ce la manșa moldovenilor a stat fiul lui Marius Croitoru. 

Craiova e favorită

Meciul are toate ingredientele. Poate fi urmărit pe canalul de Youtube al Craiovei, iar Betano a oferit și cote pentru partidă. Craiova este favorită, cu 1,30, în timp ce victoria moldovenilor e cotată la 3,30.

Vezi și:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Pandemia de coronavirus oprește fotbalul! Se mai joacă doar în ȘASE campionate » O singură țară mai lasă fanii pe stadion + ce meciuri se văd în România

Liga 1, întreruptă de coronavirus » FCSB a stabilit programul din pauză: cine a câștigat „amicalul” de astăzi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  15 Martie 2020, 06:42

Pentru prima data în istoria fotbalului sa se decidă campioanatele la fifa:))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează