GSP.RO  »  ESPORTS  »  LOL

Riot are multă treabă înainte de finalul anului: 2 campioni sunt programați să apară

League of Legends
League of Legends

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 16:55 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 17:28

Încă 2 campioni sunt programați să apară până la finalul anului, susțin cei de la Riot Games.

Se știe că cei de la Riot vor să lanseze 6 campioni în fiecare an, câte unul pentru fiecare poziție, așa că au mai rămas 2 eroi pentru creatorii LoL de scos ca să atingă cota și în acest an. 

În timp ce toți ochii sunt pe Mondialul de la Shanghai, cei de la Riot au împărtășit cu fanii și o parte din planurile lor pentru viitorul apropriat, inclusiv câteva caracteristici ale celor doi eroi ce trebuie să apară. 

Eroii sunt așteptați să apară după Turneul Mondial

Fanii deja speculează pe marginea „eroinei care te va cuceri imediat, te va transforma în adeptul ei”. Mai mult ca sigur este vorba de Seraphine, personaj introdus de curând de cei de la Riot, prin intermediul rețelelor de socializare. Rămâne de văzut ce poziție va ocupa, support sau mid-lane mage, pozițiile pe care intenționează Riot să le acopere. 

Al doilea personaj este misterios, „un criminal, fugar, extrem de periculos. Trebuie abordat cu grijă”. Gamerii deja fac tot felul de speculații, dar deocamdată trebuie să aștepte detalii, care vor veni, probabil, după Mondial. 

Citește și alte știri din categoria eSports:

FIFA 21 nu va avea demo!

Gamerii își văd visul cu ochii: Fortnite și Rocket League vor avea eventuri comune

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează