Farsă pe banii vizitatorilor la zoo » Măgar pictat în loc de zebră

Articol de GSP luni, 30 iulie 08:48

O grădină zoologică din Cairo a fost acuzată că a încercat să păcălească vizitatorii, pictând dungi cu alb şi negru pe un măgar, pentru a-l face să pară o zebră.



Creatura bizară a fost văzută de Mahmoud A. Sarhani (de 18 ani), care a vizitat sanctuarul de animale recent deschis în parcul municipal International Garden. Tânărul a observat că mai multe lucruri i-au stârnit suspiciunea, mai exact că vopseaua neagră începuse să se scurgă pe faţa animalului, iar urechile nu păreau să aibă forma şi dimensiunea obişnuite ale unei zebre.

El a împărtășit o imagine a "zebrei" pe Facebook, iar fotografia a devenit virală. "Prostia a atins noi cote în ţara asta, au luat un măgar şi l-au pictat astfel încât să pară o zebră", a scris Mahmoud A. Sarhani pe Facebook, unde apare împreună cu măgarul pictat.

Nici în filmele de comedie nu s-a mai văzut aşa ceva, însă din câte se pare, nu va răspunde nimeni pentru acest lucru. " Zebra este reală şi nu este pictată", a declarat directorul grădinii zoologice, Mohammed Sultan.

 Farsă pe banii vizitatorilor la zoo » Măgar pictat în loc de zebră