FOTBAL CU CAPUL  »  FOTBAL CU CAPUL  »  

E cunoscut, dar nu prea-l stie lumea

Articol de GSP - Publicat joi, 19 februarie 2009 00:00

La inceputul anului in care ne aflam, IFFHS - Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului a publicat rezultatele in ceea ce priveste topul celor mai populari fotbalisti de pe planeta. Pe primul loc... Ronaldo Cristiano ati striga, Beckham David ati spune pe nerasuflate, Ronaldinho s-ar rasti altii. Ei bine, nu.

Pe primul loc s-a clasat "renumitul" egiptean Mohamed Aboutrika, a carui reputatie este depasita doar de celebritatea echipei la care evolueaza: Al-Ahly Cairo.

La aproape 20 de mii de voturi, pe locul al doilea in inimile si in gandirea multor microbisti este, da, da, stiu ca nu va vine sa credeti, dar este chiar Oscar David Souazo. Pentru maniaci, tara de obarsie a lui Oscar, este Honduras.

Cel mai cunoscut mut roman, Adi, nu s-a numarat in primii 10, nici macar in primii 20, dar la o cautare pe Google, s-au gasit 1.190.000 de referiri la el.

Incercati sa tastati Cristiano Ronaldo si veti avea de citit 17.700.000 de pagini de net in care numele lui este amintit. De “omul-reclama” Beckham nu mai vorbesc - 19.400.00 de rezulate (...and counting). Conform voturilor si statisticilor inginerilor si ingineriilor de la  IFFHS, aceste date palesc in fata maretiei lui Mohamed Aboutreika si a lui Oscar David Souazo si a popularitatii lor covarsitoare. Stiti cate rezultate au pe Google? Raspuns: 58.200, repectiv 6.810(!?!). Pana si Romeo Surdu are referiri in 24.900 de site-uri.

Nota: toate cautarile au fost efectuate cu numele intre ghilimele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
 •  19 Februarie 2009, 14:12

:)) frumos... insa sincer nu ma mira prea mult.nu zic deloc.insa nu prea mult.mai stiti zecile de sondaje:hagi sau stoichkov,cel mai bun jucator din uefa(dica) etc.la sodajele in care sunt implicati jucatori din tarile mai slab dezvoltate,locuitoriii acestora sar cu miile sa voteze.pe cand in olanda nu-i intereseaza ca ei au de la van basten la gullit la rijkaard etc...nu stiu daca m-am facut inteles dar cam asta zic eu ca e motivul pt rezultatele IFFHS oricum frumos articolul!

 •  19 Februarie 2009, 13:49

pana si eu am mai multe referiri, decat astia 2 impreuna. hahaha P.S.: Romeo Surdu a jucat la Steaua, de asta are atate referiri, nu pentru ca ar fi el foarte popular.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează