FOTBAL  »  AMICALE  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

70 de minute amicale pentru Juventus » Eșec cu Al Nasr

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 11:29

Juventus București a susținut al treilea meci de verificare în cadrul turneului pe care îl efectuează în Turcia, la baza de pregătire a lui Fenerbahce, cu Al Nasr.

Meciul a durat doar 70 de minute în condițiile în care ultimele 20 de minute ale amicalului nu s-au putut desfășura din cauza ceții.

Al Nasr s-a impus la limită, scor 1-0. Daniel Oprița a început disputa în formula R. Stoian-Beța, Wallace, Benga, Fl. Ștefan- Bărbulescu, Băjenaru-Cip. Petre, Buhăescu, Călințaru- Măzărache.

Au mai intrat pe parcursul jocului portarul Pedro Mingote și jucătorii de câmp Ov. Morariu, D. Bucșă, Carabela, Stoenac și C. Țâră.

Juventus încheie sâmbătă stagiul din Turcia odată cu partida de gală contra lui Fenerbahce Istanbul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează