FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI

ACS Poli a pierdut ultimul amical al iernii! Primul eșec pentru echipa lui Ionuț Popa

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 17:22

Timișorenii au suferit singurul eșec în jocurile de verificare cu șase zile înaintea duelului cu Gaz Metan. ACS Poli a fost învinsă cu 1-0, în deplasare, de Honved Budapesta, ocupanta locului 2 din campionatul Ungariei.

Antrenorul Ionuț Popa a fost nevoit să deplaseze un lot cu mulți tineri în Ungaria. Pedro Henrique, Scutaru, Poparadu, Mailat și nou sositul Fucek sunt jucătorii care acuză în continuare probleme medicale.

ACS Poli a avut ocazii importante prin Drăghici (min. 6) și Artean (44), dar singurul gol al partidei a fost marcat de Eppel, de la gazde, în minutul 55. Atât maghiarii, cât și bănățenii au mai avut câte două ocazii notabile.

Echipa pregătită de Ionuț Popa întâlnește luni, 6 februarie, de la ora 20.00, Gaz Metan Mediaș pe teren propriu, în runda 22 a Ligii I.

ACS Poli Timișoara: Straton (75 Curileac) – B. Străuț, Bocşan, Cânu, Şeroni – Šoljić, Artean – Bărbuț, Croitoru (80 Bârnoi), Doman – Drăghici (75 Popovici).

Pe bancă: Haruț, Neagu, Novak, Morariu, Pădurariu.
Antrenor: Ionuț Popa

Bilanțul lui ACS Poli în teste: 3-0 cu Național Sebiș (L3), 1-1 cu Spartak Subotica (SRB 1), 2-1 cu CSM Școlar Reșița (L3), 4-0 cu Millenium Giarmata (L3) și 0-1 cu Honved Budapesta (UNG 1).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează