FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli Timișoara a câștigat un amical disputat pe unul dintre cele mai ciudate stadioane din lume

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 17:31

ACS Poli a câștigat cel de-al patrulea amical al iernii. Formația lui Ionuț Popa s-a impus pe neobișnuita arenă a celor de la FK Vozdovac cu 2-1. Timișorenii nu au mai mizat în acest joc pe Ntombela Khanya și Alaa Bouslimi, aflați în probe. 

Golurile echipei din Liga I au fost marcate de Adrian Zaluschi și Octavian Drăghici. ACS Poli a avut câteva ocazii bune la începutul jocului, dar gazdele au deschis scorul în minutul 20 prin Sreckovic. Peste opt minute însă, nou venitul Adrian Zaluschi a marcat al doilea său gol pentru formația de primă ligă.

De această dată mijlocașul sosit de la ”Ripi” a profitat de o poziționare greșită a portarului advers, pe care l-a învins cu un șut din marginea careului. Intrat pe finalul reprizei, Drăghici a marcat golul de 2-1, care a stabilit și scorul final, în urma unui contraatac. În repriza secundă tabela a rămas nemodificată.

De notat că Drăghici a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 53.

FK Vozdovac Belgrad ocupă locul 6 în prima ligă sârbă după 22 de etape.

La timișoreni au jucat și sud-africanul Khanya și tunisianul Bouslimi, fotbaliști aflați în probe. De asemenea, ugandezul Kayondo a intrat în repriza secundă. Popa nu i-a putut folosi pe Cânu (menajat), Melinte (răcit) și Alex Munteanu, aflat în recuperare.

Până acum bănățenii au trei victorii și un eșec, cel de ieri, 0-3 cu Hermannstadt, în partidele de verificare. Mâine, de la ora 15.00 ACS Poli joacă amicalul cu Ripensia pe terenul 3 din cadrul complexului ”Dan Păltinișanu”.

ACS Poli: Curileac – Străuț, Bocșan, Șeroni, Neagu – Vașvari, Zaluschi, Croitoru, Ciucur – Popovici (32 Drăghici), Velcotă. Straton – Artean, Doman, Kayondo, Z. Radu, Popovici, Murariu, Cochințu.

Un stadion ciudat

Meciul de azi s-a desfășurat pe unul dintre cele mai ciudate stadioane din lume. Vozdovac Stadium a fost construit în 2013 pe acoperișul unui centru comercial.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
749913671784643
Razvan Marcel  •  25 Ianuarie 2018, 22:24

cica ciudat stadion,dar de ce ii ciudat sa cel care a scris e un ciudat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează