FOTBAL  »  AMICALE  »  AL FAISALY - FC GETO DACICA 2-3

Al Faisaly - FC Geto Dacica 2-3 // Mircea Rednic, învins de FC Geto Dacica într-un amical » VIDEO După meci s-a întâlnit cu noul antrenor al lui CFR, Toni Conceicao

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 19:30

Echipa lui Mircea Rednic, Al Faisaly, a disputat azi un meci amical cu FC Geto Dacica, ex-Juventus București. Echipa din liga secundă, pregătită de Marius Baciu, s-a impus cu 3-2.

Partida s-a disputat la baza Premium Wellness Institute din București, unde director sportiv este fostul fotbalist și antrenor Marian Bondrea.

La finalul meciului și-au făcut apariția și cei de la CFR Cluj, care vor evolua mâine la ora 18:00 la Călărași, cu Dunărea. Noul antrenor Toni Conceicao s-a întreținut cu Rednic și Bondrea. "Mult succes, numai bine!" i-a urat Rednic portughezului.

Vezi și:  EXCLUSIV Chipul lui Decebal și lupul dacic » Cum arată sigla echipei FC Daco Getica

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  28 Iulie 2018, 13:45

Nene Margarite, ce-ar fi sa ne mai lamuresti si in ce limba au comunicat cei 2? Pentru ca azi am aflat de la un coleg ambalator de pesti ca lusitanul nu stie decit portugheza. Puriu oare stie si el?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează