FOTBAL  »  AMICALE  »  JUVENTUS BUCUREȘTI

Amical tare pentru Juventus București înaintea duelului cu UTA din campionat

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 12:27

Două dintre formaţiile fruntaşe în clasamentul eşalonului secund stau în etapa care urmează în Liga a II-a. Juventus Bucureşti şi CS Mioveni, cele două echipe în cauză, vor disputa, joi după amiază, un interesant meci amical în Colentina.

Gruparea antrenată de Daniel Opriţa se află foarte aproape de a bifa promovarea în primul eşalon, în timp ce Mioveniul s-a încadrat din nou între echipele cu pretenţii la un loc pe podium după succesul, 2-0, obţinut în faţa Chindiei.

Cele două partide din campionat au adus câte un succes pentru fiecare dintre combatante care s-au impus pe propriul teren, 4-1, în Colentina, şi 0-1 pe terenul argeşenilor.

Juventus revine, apoi, pe teren propriu, oficial, pentru jocul cu UTA Bătrâna Doamnă, ultimul din acest sezon pe stadionul din Colentina care va intra într-un amplu proces de renovare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close