FOTBAL  »  AMICALE  »  ACS POLI TIMIȘOARA - LEVSKI SOFIA 1-2

Bătuți de fostul căpitan! Timișoara a pierdut amicalul cu Levski Sofia, scor 1-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 18:44

ACS Poli Timișoara a pierdut cel de-al cincilea meci amical din Antalya în fața ocupantei locului 2 din Bulgaria Levski Sofia, scor 1-2.

Bănățenii au început foarte bine și în minutul 26 au deschis scorul prin Pisas, care a trimis un șut frumos la vinclu de la 15 metri. Bulgarii au egalat prin Nar, după jumătate de oră de joc.

Golul victoriei bulgarilor a venit de la fostul căpitan al timișorenilor Srgian Luchin, care a înscris din careul mic în minutul 32.

Echipa de start a lui Poli: Smaranda - Belu, Bocșan, Melinte, D. Popescu - O. Popescu, Sorescu – Bărbuț, Hernandez, Pisas - Rajcomar
Rezerve: Rusu - Fridrich, Doman, Abel Suarez

Levski a început cu Jorgacevic, Luchin, Minev, S. Aleksandrov, A. Aleksandrov, Prochazka, Kostadinov, Kraev, Bedoya, Bourabia, Nar.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close